پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۴۳

امام‌جمعه نهاوند:

خدمت به مردم اولویت مسئولین باشد/نگذارید مردم به‌نظام بدبین شوند

خدمت به مردم اولویت مسئولین باشد/نگذارید مردم به‌نظام بدبین شوند

نهاوند- امام‌جمعه نهاوند بابیان اینکه مسئولین باید خدمت به مردم را اولویت کار خود قرار دهند، تأکید کرد: نگذارید مردم به‌نظام بدبین شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌ عباسعلی مغیثی پیش از ظهر چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه فرماندار جدید نهاوند ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با اشاره به روایتی از علی (ع) گفت: مسئولیت برای مسلمان امانت است نه طعمه که از آن حداکثر استفاده کند.

وی ادامه داد: مسئولیت از بالاترین درجات تا پایین‌ترین درجات برای خدمت گذاری به مردم است و اگر این خدمت صادقانه و برای جلب رضایت الهی باشد موجب سعادت دنیا و آخرت خواهد شد.

امام‌جمعه نهاوند با تأکید بر اینکه نباید این مردم را با عملکرد ضعیف خود به‌نظام و انقلاب بدبین کنیم، تصریح کرد: مسئولین علاوه بر کار قانونی و موظفی خود خدمت کنند و خدمت به مردم را عبادت بدانند.

وی با اشاره به اینکه مسئولین در تمامی امور به‌ویژه مسائل ارزشی و انقلابی گری الگوی مردم هستند، افزود: انجام واجبات همچنان که در قران آمده موجب دوری از فساد و گناه خواهد شد لذا امیدواریم مسئولین هر دستگاه نسبت به اقامه واجبات کوشا باشند تا سایر کارکنان از آن‌ها الگو بگیرند.

حجت‌الاسلام مغیثی با اشاره به التهابات همراه با انقلاب اسلامی از ابتدا تا به کنون در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: دشمنان قسم‌خورده این نظام به دنبال تضعیف ایران اسلامی هستند و از هر روزنه‌ای وارد می‌شوند لذا باید به این مهم توجه داشته باشیم که امروز ما امانت‌دار این انقلاب و مردم هستیم.

وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی علیرغم تمام سنگ‌اندازی‌های داخلی و خارجی طی این مدت بدون پیشرفت نمانده است، اظهار کرد: بنده ۳۶ سال است که با مسئولین نهاوند از هر دو طیف اصلاح‌طلب و اصولگرا خدمت کرده‌ام.

امام‌جمعه نهاوند در پایان تصریح کرد: اگر مسئولی دلسوز باشد از هر طیف که باشد می‌شود با او کارکرد و به اهداف عالیه نظام، رضایتمندی مردم دست پیدا کرد و هیچ فرقی با یکدیگر ندارند.

کد خبر 4281730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha