اسماعیل مفرد بوشهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ۴۳۳ میلیون متر مکعب گازی که در فروردین ماه گذشته در استان مصرف شده است ۱۸۷ میلیون و ۲۱۰ هزار متر مکعب مربوط به مصرف بخش های خانگی و صنعتی ۲۴۶ میلیون و ۶۶۶ هزار متر مکعب مربوط به مصرف نیروگاه شهید رجایی بوده است که این آمار کاهش ۲ درصدی مصرف گاز نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.
وی با اشاره به این نکته که ۵۷ درصد از مصرف گاز کل استان در فروردین ماه امسال مربوط به نیروگاه شهید رجایی بوده است، افزود: در سال گذشته بیش از ۲ میلیارد و ۵۹۱ میلیون متر مکعب گاز به نیروگاه شهید رجایی تحویل شده است که بالاترین مقدار تحویل گاز طی سال های گذشته به این مجتمع عظیم تولید برق است.
مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین با اشاره به اینکه در فروردین ماه سال جاری نسبت به فروردین سال ۱۳۹۶ در مجموع نزدیک به ۲ درصد کاهش مصرف گاز داشته ایم گفت: امیدواریم با صرفه جویی هر چه بیشتر مشترکین خانگی در مصرف گاز بتوانیم با حداکثر ظرفیت تحویل گاز به نیروگاه وبخش های صنعتی را افزایش دهیم.
نظر شما