به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر شنبه با حضور محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی شناور تدارکاتی چند منظوره دریا بندر شش در شهرستان انزلی به بهره برداری رسید.
این شناور چندمنظوره متعلق به شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریابندر است که برای ارائه خدمات پشتیبانی به پروژه های لایروبی بنادر شمال کشور به همت متخصصان و کارگردان داخلی در مدت شش ماه ساخته شده است.
این شناور با طول ۱۶ متر و عرض شش دارای دو موتور با قدرت مجموعاً یک هزار اسب بخار است که باورود این شناور به جمع ناوگان لایروبی توان عملیات اجرایی لایروبی افزایش و سبب ایجادا اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای حداقل ۲۰ نفر می شود.
هزینه ساخت این شناور ۱۱ میلیادر تومان بوده که از این میزان شش میلیارد تومان توسط سازمان بنادر و دریانوردی و پنج میلیارد تومان نیز از سوی بخش خصوصی تأمین شده است.
در این مراسم استاندار گیلان استاندار با اشاره به اینکه در آینده شاهد اتفاقات خوبی در استان خواهیم بود، اظهار کرد: علاوه بر این، دو شناور پشتیبان و خدمات بندری در آستارا نیز فعالیت خود را آغاز کرده است.
مصطفی سالاری میزان سرمایه گذاری برای این پروژه را بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: عملیات ساخت سیلوهای گندم که می تواند از محرک های توسعه شهرستان و استان باشد نیز امروز اجرایی می شود.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا با حمایت و همکاری سازمان بنادر و دریانوردی پروژه های دیگری نیز اجرایی کنیم، گفت: انتظار داریم این برنامه ها و فعالیت ها به ایجاد اشتغال در سطح استان کمک کند.
استاندار گیلان با تأکید براینکه بندرانزلی یکی از بنادر پیشتاز در سطح کشور است، تصریح کرد: در بحث گردشگری دریایی اقدامات خوبی صورت گرفته و در این حوزه نیز در ماه های آتی زیرساخت های لازم با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه ایجاد صدها اشتغال فراهم می شود.
نظر شما