مرتضی ذوالفقاری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر مبنای بررسی نقشه های پیش یابی وضعیت هوا، استان مرکزی طی سه روز آینده(نهم، دهم و یازدهم اردیبهشت ماه) با فعالیت سامانه بارشی مواجه خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی استان مرکزی افزود: بر این اساس طی روزهای ذکرشده برای اکثر نقاط استان مرکزی، رگبار باران و رعد و برق و احتمال بارش تگرگ پیش بینی می شود.
ذوالفقاری بیان کرد: شدت گرفتن وزش باد و گرد و غبار نیز طی این مدت برای اکثر نقاط استان مرکزی محتمل است.
مدیرکل هواشناسی استان مرکزی خاطرنشان ساخت: با توجه به ویژگی بارش های رگباری در فصل بهار، طی این سه روز امکان بارش های شدید و موقتی در نقاط مختلف استان وجود دارد.
وی تصریح کرد: این بارش ها می تواند منجر به ایجاد روان آب و سیلاب ناگهانی در مناطق مستعد، از جمله در رودخانه های فصلی و دره های کوهستانی پرشیب و همچنین آب گرفتگی معابر در شهرها شود.
مدیرکل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد: به باغداران استان توصیه می شود با توجه به بارش باران و وزش باد طی سه روز آینده، اقدام به نصب قیّم برای نهال های تازه کاشته شده کنند و زنبورداران نیز تمهیدات لازم را برای محافظت از کندوها در برابر وزش باد و بارش باران بیندیشند.
ذوالفقاری اضافه کرد: همچنین با توجه به احتمال بروز سیل در برخی نقاط همچون حاشیه رودخانه ها و مسیل ها، دامداران از چراندن دام های خود در مناطقی که مستعد سیل و آب گرفتگی هستند، خودداری کنند.
نظر شما