پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۳۵

نخستین جشنواره ملی معماری برگزار می‌شود

نخستین جشنواره ملی معماری برگزار می‌شود

مدیر مرکز معماری انقلاب اسلامی از برگزاری نخستین جشنواره ملی معماری ایران با عنوان «خشت فیروزه» خبر داد.

علی فروزانفر در گفتگو با خبرنگار مهر به برگزاری نخستین جشنواره ملی معماری ایران اشاره و بیان کرد: هیچ وقت در کشور ما جوایز فراوانی در حوزه معماری و شهرسازی وجود نداشته ندارد؛ از این رو جای خالی جایزه معماری در کنار جشنواره‌های مختلف فجر احساس می‌شود؛ به همین خاطر مرکز معماری انقلاب اسلامی بر آن است تا برای نخستین بار جشنواره ملی معماری ایران را برگزار کند.

به گفته مدیر مرکز معماری انقلاب اسلامی، جشنواره ملی معماری ایران با عنوان «خشت فیروزه»،   فرصت مناسبی برای نمایش ظرفیت‌های کشور در حوزه معماری و شهرسازی است که قرار است  به صورت سالانه برگزار شود و رشته‌ها و حوزه‌های مختلف از جمله طراحی، ساخت و مدیریت تا ترسیم نقشه‌ها را مورد ارزیابی قرار دهد.

فروزانفر، هدف از برگزاری این مسابقه را معرفی آثار برتر در حوزه معماری ایرانی- اسلامی دانست و افزود: با اجرای این مسابقه بر آن هستیم تا نمونه‌هایی را به صورت الگوی عملی معرفی کنیم و از مردم بخواهیم تا از این نمونه‌ها الگوبرداری کنند.

مدیر مرکز معماری اسلامی با اشاره به این که جایزه «خشت فیروزه» در سه بخش برگزار می شود گفت: ما به شناخت چهره سال در حوزه معماری می پردازیم؛ علاوه بر آن یک ساختمان را به عنوان بنای برگزیده سال انتخاب می کنیم که این ساختمان می تواند مسکونی یا غیر مسکونی باشد. به جز این دو مورد، معرفی معمار جوان هم از جمله برنامه های ماست چراکه برخی طرح ها ساخته و اجرایی نشده اند اما چارچوب های مد نظر هیئت داوران را داشته اند.

به گفته فروزانفر، جشنواره «خشت فیروزه» به عنوان نخستین جشنواره ملی معماری ایران، دی یا بهمن ماه سال جاری برگزار و جوایز درخوری به برگزیدگان اعطا می شود.

کد خبر 4283675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha