مرتضی پرهیزکار در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در این تحقیق که توسط وزارت کار صورت گرفته است دسترسی نداشتن به سرمایه 20 درصد و فقدان مدیریت کافی 3 درصد در شکست و رکود واحدهای تولید موثر بوده اند.
وی خاطرنشان کرد: آموزش محوری ترین روش در تغییر نگرش و رفتار انسان هاست و امر آموزش در کنار اشتغال باید در برنامه های آموزشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
پرهیزکار افزود: آموزش در راستای حرکت های بلند مدت دولت معنا و مفهوم می یابد و بالا بردن دانش در کنار ایجاد انگیزه و مهارت عامل عمده ای در پیشگیری از بروز خسارت های جدی است و در اصل آموزش بیمه سرمایه های فرد است.
وی تصریح کرد: کارآفرینی مقوله ای است که در دانشگاه های ما به طور جدی مورد توجه قرار نگرفته و فقط در حد سخن از آن یاد می شود و اغلب فارغ التحصیلان دانشگاه ها نمی دانند پس از فراغت از تحصیل چه کاره هستند.
پرهیزکار یادآور شد: کارآفرینی علاوه بر توسعه کشور منجر به استقلال مالی، آزادی عمل و رشد شخصیتی می شود و ایجاد رابطه میان عمل و علم می تواند در جهت بخشیدن به کارآفرینی و ترویج آن در جامعه مفید و موثر باشد.
وی عنوان داشت: بخش خدمات از جمله توریسم، گردشگری، صنایع دستی و سایر عرصه های این بخش پتانسیل بالقوه ای در جهت کارآفرینی و ایجاد شغل در جامعه دارند که می توان با پرداختن به آن فرصت های شغلی زیادی در این زمینه های محقق کرد.
نظر شما