پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۰۹

استاندار قم:

هیچ اعتباری از بیت المال برای تیم صبا هزینه نکردم

هیچ اعتباری از بیت المال برای تیم صبا هزینه نکردم

قم - استاندار قم با بیان اینکه هیچ اعتباری از بیت المال برای تیم صبا هزینه نکرده‌ام، افزود: به دلیل بعضی از موانع در واگذاری صبا به بخش خصوصی، این تیم به هیئت فوتبال واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری قم، سید مهدی صادقی در نشست با اعضای شورای مشورتی اصلاح طلبان استان قم طی سخنانی استفاده از همه ظرفیت‌های کارشناسی توسط مسؤولان استان را ضروری دانست و گفت: در صورت عمل به این مهم در جریان تصمیم سازی عمومی، می‌توانیم به نتایج مطلوبی دست یابیم.

وی با بیان اینکه حل مشکلات جامعه و جلب رضایتمندی مردم از مهمترین اهداف دولت است افزود: همه گروه‌ها و احزاب مدعی هستند توانایی مدیریت بهتر مشکلات را دارند.

وی با اشاره به برخی مشکلات کشور بیان مسائل را بخشی از راه حل دانست و بیان کرد: مسئله مهم ارائه راهکار عملیاتی برای حل مشکلات است.

استاندار قم اظهار کرد: کسانی که به عنوان مدیر در حال فعالیت هستند وظیفه حکمرانی دارند و باید با همه جریان‌ها کار کنند.

صادقی بحث سرمایه‌های اجتماعی را از مهمترین دارایی‌های حاکمیت برای حکمرانی دانست و افزود: نحوه عملکرد بعضی مسؤولان موجب شده است تا این سرمایه‌های اجتماعی را از دست بدهیم.

وی در نظر گرفتن منافع ملی را وظیفه همه گروه‌های سیاسی دانست و تصریح کرد: به دلیل منفعت طلبی‌ها، عدم رعایت حقوق رقبای سیاسی و انحصار طلبی شاهد ضربه خوردن به اعتماد عمومی و سرمایه‌های اجتماعی نظام هستیم.

استاندار قم در ادامه با اشاره به مسائل باشگاه صبای قم با بیان اینکه در دوره مدیریت خود هیچ اعتباری از بیت المال برای این تیم هزینه نکرده‌ام افزود: به دلیل بعضی از موانع در واگذاری تیم صباتیم صبا به بخش خصوصی، این تیم به هیئت فوتبال قم واگذار شد.

وی همچنین مسئله فرودگاه قم را مورد توجه قرار داد و گفت: برداشتن موانع این پروژه مهم و بازگرداندن دارایی‌های مردم را با جدیت در پیش گرفتیم و در این مسیر به توفیق‌هایی نائل شدیم؛ و همچنان در حال آماده‌سازی زیرساخت‌ها برای ادامه ی اجرای این پروژه هستیم.

کد خبر 4284814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha