به گزارش خبرنگار مهر، محمد اصغرزاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی امسال تعداد ۲ هزار و ۲۶۰ مورد مراجعه تولیدکنندگان به مراکز بخش خصوصی و دولتی دامپزشکی صورت گرفته و خدمات درمانی از جمله جراحی دام های بزرگ و کوچک، عملیات مامایی و ... برای دام ها انجام شده است.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی باید توسط بخش خصوصی ارائه شود، گفت: در تعدادی از شهرستان های استان مرکز بخش خصوصی فعالیت ندارد از این رو خدمات تشخیص و درمان توسط بخش دولتی و شبکه دامپزشکی شهرستان به تولیدکنندگان ارائه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی بر حمایت همه جانبه از بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: در خراسان جنوبی تعداد ۳۸ مرکز درمانی و کلینیک دامپزشکی فعالیت دارند.
نظارت بر کارخانجات تولیدی نهاده های دامی افزایش می یابد
اصغرزاده گفت: با توجه به اهمیت تامین مواد اولیه برای تولید خوراک دام و طیور با کیفیت، نظارت بر کارخانجات تولیدی نیز افزایش می یابد.
وی افزود: نظارت بر مراکز تولیدی خوراک انواع دام، طیور و آبزیان جزو وظایف سازمان دامپزشکی کشور است و این کارخانجات علاوه بر اینکه یک نفر کارشناس در بخش خصوصی به صورت تمام وقت حضور دارد، توسط کارشناسان بخش دولتی نیز به صورت مستمر تحت کنترل، نظارت قرار می گیرند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان این که ۱۲ کارخانه خوراک دام و طیور در استان فعالیت دارند تصریح کرد: از محصولات اولیه و تولیدی کارخانجات به صورت ماهیانه نمونه گیری و آزمایش انجام و به لحاظ کیفیت مورد ارزیابی قرار می گیرند.
اصغرزاده ادامه داد: تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور از اهمیت بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه تولید محصولات دامی سالم، بهداشتی و با کیفیت بدون جیره مناسب برای دام و طیور میسر نمی شود، تصریح کرد: غذای سالم برای دام و طیورسبب تولید شیر، گوشت سفید و قرمز سالم شده و در نتیجه سلامت مصرف کنندگان را فراهم می سازد.
نظر شما