پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۰۷

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی:

علت غرق شدن کشتی سانچی هفته آینده اعلام می‌شود

علت غرق شدن کشتی سانچی هفته آینده اعلام می‌شود

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: نتیجه نهایی علت حادثه کشتی سانچی، هفته آینده اطلاع رسانی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد درباره آخرین وضعیت کشتی غرق شده سانچی گفت: روز گذشته سومین جلسه بین کشورهای ذی نفع حادثه کشتی سانچی و اعضای مجمع شانگهای از جمله چین برگزار شد.

وی افزود: براساس مقررات دریانوردی رسیدگی به سانحه و گزارش نهایی باید درچارچوب مشخص انجام و خروجی ان ازجانب کشورهای ذی نفع اطلاع رسانی شود.

راستاد تاکید کرد: با توجه به گزارشی که از همکاران اعزامی ما به چین صورت گرفته، طی هفته آینده نتیجه نهایی علت غرق شدن کشتی سانچی اطلاع رسانی می شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: جمع بندی نهایی و گزارش از طرف کشورهای ذی نفع چین، ایران، پاناما، بنگلادش و هنگ کنگ صورت گرفته است.

راستاد درباره استفاده از تولیدات داخلی در بنادر گفت: تجهیزات بندری ودریایی با استفاده از توان داخلی تامین می شود و برای تجهیز پایانه شماره 2 کانتینری شهید رجایی 15 دستگاه ار تی جی در نیمه اول سال تکمیل می شود.

وی با بیان اینکه در صورت نیاز بنادر به تجهیزات بیشتر، تمام تمرکز ما استفاده از تجهیزات داخلی خواهد بود گفت: در این رابطه اعطای تسهیلات از وجوه اداره شده صرفا به شناورهایی داده خواهد شد که ساخت داخل باشد.

کد خبر 4285332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha