۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۳

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

فصل زادآوری حیات‌وحش در «آلپ ایران»/ ورود گردشگران ممنوع

فصل زادآوری حیات‌وحش در «آلپ ایران»/ ورود گردشگران ممنوع

خرم‌آباد- مسئول منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه گفت: با توجه به فصل زادآوری حیات‌وحش و ترمیم پوشش گیاهی این منطقه به‌عنوان «آلپ ایران» ورود گردشگران به آن ممنوع است.

احمد گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تیم‌های گشت و کنترل به‌طور شبانه‌روزی در غالب چند اکیپ در منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه و دریاچه «گهر» فعال هستند اظهار داشت: مردم و گردشگران برای تفریح مناطق دیگر استان غیر از منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه و به‌خصوص دریاچه «گهر» را انتخاب کنند.

فصل زادآوری حیات‌وحش در اشترانکوه

وی با تأکید بر اینکه از ورود گردشگران به‌طور حتم جلوگیری به عمل خواهد آمد تصریح کرد: مردم و گردشگران ضمن جلوگیری از تردد در این منطقه حفاظت‌شده بایگان حفاظت محیط‌زیست استان همکاری داشته باشند.

مسئول منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه با تأکید بر اینکه در فصل زادآوری حیات‌وحش در منطقه هستیم گفت: منطقه به لحاظ گیاهی و حیات‌وحش در حال ترمیم است و مردم از ورود به این منطقه حفاظت‌شده جلوگیری کنند.

جلوگیری از ورود گردشگران تا ۱۵ خرداد

گودرزی با تأکید بر اینکه ورود به منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه تا ۱۵ خردادماه ممنوع است بیان داشت: این امر در راستای حفظ زیست‌بوم‌های منطقه است و امیدواریم در این رابطه مردم و گردشگران همکاری لازم را با محیط‌زیست داشته باشند.

بنابراین گزارش، منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه یکی از مناطق منحصربه‌فرد و پرجاذبه طبیعی غرب کشور است که به لحاظ برخورداری از شرایط زیست‌محیطی و ویژگی‌های زمین‌شناسی زیستگاه مناسب و مستعدی برای رشد و تکثیر وحوش به‌خصوص پستانداران محسوب می‌شود.

آلپ ایران را بشناسید

اشترانکوه به دلیل واقع‌شدن در قلب سلسله جبال زاگرس دارای قلل سرد مرتفع بالای سه هزار و ۵۰۰ متر از سطح دریا و همچنین دره‌های نسبتاً گرم است. اشترانکوه رشته‌کوهی به طول تقریبی ۵۰ کیلومتر است که در جهت شمال غربی-جنوب شرقی امتداد دارد.

یخچال‌های طبیعی و دائمی این رشته‌کوه که یکی از زیباترین کوه‌های کشور به شمار می‌رود، در تمام سال از برف و یخ پوشیده است. اشترانکوه در جنوب شهر دورود و ازنا قرار دارد و به «آلپ ایران» نیز معروف است؛ البته این نام تنها به خاطر بلند بودن آن به آن تعلق نگرفته است بلکه به دلیل شیب تند کوه‌هایش و دره‌های جوان و «وی» شکل و یخچال‌های طبیعی است. ارتفاع بلندترین قله آن سن بران ۴۱۵۰ است.

یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های این منطقه حفاظت‌شده وجود زیباترین دریاچه آب شیرین ایران است که سالانه گردشگرانی زیادی را میزبانی می‌کند و البته ظرفیت‌های موجود در منطقه پذیرای این حجم گردشگر نیست.

دریاچه گهر که به «نگین اشترانکوه» معروف است یکی از زیباترین دریاچه‌های طبیعی ایران به شمار می‌رود و با ارتفاع ۲۳۶۰ متر از سطح دریا در میان منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه واقع‌شده است.

کد خبر 4285698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha