پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۰۷

شانس پیروزی «تیموشنکو» در انتخابات آتی اوکراین زیاد است

شانس پیروزی «تیموشنکو» در انتخابات آتی اوکراین زیاد است

نتایج یک نظرسنجی در اوکراین نشان می دهد که یولیاتیموشنکو نخست وزیر سابق اوکراین از شانس بیشتری در انتخابات آتی این کشور برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه استاندارد، در حالی که هنوز یکسال تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اوکراین باقی مانده گمانه زنی ها برای رئیس جمهور آتی این کشور کلید خورده است. 

بر اساس نظرسنجی انجام شده در میان شهروندان اوکراین «یولیا تیموشنکو» نخست وزیر سابق این کشور با کسب بیشترین رای مثبت در رده اول و «پترو پورشنکو» رئیس جمهوری کنونی اوکراین با اختلاف نسبتا زیادی از تیموشنکو در رده سوم این نظرسنجی قرار دارد. 

این نظرسنجی که از سوی مرکز تحقیقاتی کی یف انجام شده بود به ذکر آمار و ارقام دقیق نتایج نظرسنجی اشاره ای نکرده است. 

این در حالی است که پورشنکو برای پیروزی در انتخابات آتی به حمایت کشورهای غربی بخصوص آمریکا بسیار امیدوار است. از سوی دیگر در حالی که غرب از انتخاب تیموشنکو نگران است، وی عدم هرگونه وابستگی خود به آنها را اعلام کرده است. 

پیش بینی می شود تیموشنکو در صورت پیروزی در سایه گفتگو با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه به مناقشات منطقه دونباس پایان دهد که این امر به ذائقه غربی ها خوش نمی آید.

کد خبر 4285895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha