پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین:

انتخاب فرمانداران بر اساس شایستگی و همراهی با دولت است

انتخاب فرمانداران بر اساس شایستگی و همراهی با دولت است

قزوین- معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین گفت: در انتخاب مدیران دنبال سیاسی کاری و حذف نیروهای جناحی نیستیم بلکه از مدیران همراه دولت که قادرند خدمت به مردم را سرعت بخشند استفاده می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر در مراسم معارفه فرماندار شهرستان البرز که روز سه شنبه در تالار شهر الوند برگزار شد با تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و روز معلم گفت: ۱۲ اردیبهشت ماه با شهادت مرتضی مطهری مصادف شده که جا دارد از خدمات ارزنده همه معلمان در تعلیم و تربیت تقدیر شود.

وی با تبریک روز کارگر هم گفت: دانش و تکنولوژی باید در توسعه صنعت و اقتصاد بکار گفته شود اما مهمترین عامل در استفاده از این تجهیزات، نیروی انسانی متعهد و با انگیزه است که کارگران پرتلاش ما با همه سختی ها اینگونه بوده اند. اشناگر

آشناگر با بیان اینکه هدف اصلی دولتمردان اجرایی شدن اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید است گفت: برای تحقق شعارها و اجرایی شدن وعده های دولت باید از نیروهای کاردان و باسابقه و متهعد دلسوز استفاده کنیم.

مدیران باید همراه دولت باشند

وی افزود: تمامی تغییر و تحولات برای حرکت در مسیر سیاست های دولت و اجرای بهتر کارهاست تا رضایت مردم جلب شود.

آشناگر بیان کرد: در جابجایی ها هرگز دنبال سیاسی کاری و یا حذف جناح ها و یا نیروهای ارزشی نیستیم بلکه تلاش می کنیم از مدیران همراه دولت که قادرند خدمت به مردم را سرعت بخشند استفاده کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: سیاست های کلی دولت در استان قزوین باید پیاده شود و در این راستا تغییر و تحول امری طبیعی است و در هر دوره که دولتی مستقر می شود افرادی انتخاب می شوند که برنامه های دولت را قبول داشته و برای اجرای آن مصمم باشند.

وی اضافه کرد: همه دستگاهها و شخصیت ها باید تلاش کنند قانون را محترم بشمارند و قانون گرایی سرلوحه کارشان باشد و نمایندگان قوا به ماموریت و محدوده اختیارات دستگاههای دیگر هم احترام بگذارند.

آشناگر یادآورشد: در هر شهرستان و استانی قوای مستقل نمایندگانی دارند و هر قوه و جریان های سیاسی و شخصیت های مختلف تمایلاتی دارند که در کنار مشارکت مردم باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: همه باید قلمرو یکدیگر را محترم بشماریم و کسی در محدوده اختیارات دیگری دخالت نکند البته اینکه برخی دوستان تمایل پیدا می کنند در انتصاب ها نقش داشته باشند حتما با قصد خیرخواهی است و نظر خود را ارائه می کنند اما بعد از چهل سال از انقلاب اسلامی مردم توقع دارند سیستم مدیر را انتخاب کند و هر کس کار خود را انجام دهد.

معاون سیاسی استانداری قزوین اضافه کرد: از فرماندار البرز و سایر فرمانداران استان هم درخواست می کنیم در حوزه شهرستان با استقلال و تعامل بالایی که دارند این سیاست را دنبال کنند.

وی گفت: انتخاب فرمانداران و مدیران بر اساس شرایط کشور حاصل رایزنی و مشورت است و مدیریت ارشد استان با گروههای مرجع و نمایندگان مجلس شورای اسلانمی و شخصیت های سیاسی استان و جریانهای حامی دولت مشورت می کند و از بین نیروهای شایسته و باتجربه فردی را انتخاب می کند که بتواند اداره امور را بهتر انجام دهد.

آشناگر بیان کرد: اگر تاخیری در معرفی فرماندار البرز دیده شد ناشی از پیچیدگی انتخاب فرمانداران است البته ما هم تاکید داشتیم تا دقت فدای سرعت نشود و عجله نکردیم تا در اداره امور دچار مشکل نشویم.

از تاخیر در معرفی فرماندار البرز عذرخواهی می کنیم

وی گفت: حکم وزیر کشور برای فرمانداران البرز و بویین زهرا صادر شده و تغییرات بعدی هم با سرعت در حال انجام است.

وی چند توصیه هم به فرمانداران داشت و گفت: فرمانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در منطقه باور کنند مرجع همه مردمند و تا روزی که مسئولیت دارند با هر موضع سیاسی از امروز مدیر هستند و به جای فعال سیاسی لازم است نقش یک مدیر سیاسی و اجرایی را ایفا کنند.

آشناگر اضافه کرد: توقع داریم گفتگو بین جریانات سیاسی و اجتماعی و گروههای مرجع و روحانیت را تقویت وشرایط را برای مذاکره و تعامل و ارتباط بیشتر با فرهنگیان، شوراها، روحانیت و سایر گروهها مهیا کنید تا اگر سوء تفاهمی وجود دارد برطرف شود.

وی اظهارداشت: اگر گفتگو را محترم بشمارید برکاتش به شهرستان می رسد و در این زمینه لازم است از ظرفیت های سازمانهای مردم نهاد برای مشارکت در توسعه سیاسی و اجتماعی و فرهنگی هم بیشتر استفاده کنید.

اشناگر در خصوص انتصاب ها در شهرستان هم گفت: در انتخاب همکارانتان از نیروهای جوان و خوش فکر و حامی دولت اسفاده کنید تا به برنامه های دولت معتقد باشند و شایسته سالاری را مبنای کار قرار دهید تا به موفقیت برسید.

وی اضافه کرد: به تبار سیاسی توجه نکنید اگر یک نیروی توانمند می تواند به توسعه شهرستان کمک کند حتما مورد توجه و استفاده در مسئولیت ها قرار دهید.

در ادامه ضمن تشکر از رضا عسگری فرماندار سابق، رضا گروسی به عنوان فرماندار جدید شهرستان البرز معرفی شد.

کد خبر 4286202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha