به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل تبادار عصر سه شنبه در همایش کارگری استان فارس افزود: هرجا عمران و آبادی رشد و توسعه داشته اصل بر فعالیت و تلاش کارگرانی بوده که خستگی ناپذیر کار کردند.
وی ادامه داد: همواره کارگر در آموزه دینی ما جایگاه برجسته دارد و همواره تاکید بر تلاش همه مردم جامعه شده است.
تبادار یادآور شد: اساس و ارکان نگاه دین اسلام نه بهره گیری از کارگر است بلکه تلاش کارگر دستمایه ای برای رونق و تلاش است.
استاندار فارس تاکید کرد: کارگر رزمنده ای در عرصه توسعه است و اکر بخواهیم چرخه اقتصاد جایگاه ویژه ای داشته باشد باید نگاه ما به جامعه کارگری باشد.
وی ادامه داد: کارگران مجرب و مسئول می توانند نظام اقتصادی را رونق بیشتر ببخشند و برای رسیدن به موفق به کارگر کیفی کار و کارفرمای مدیر احتیاج داریم.
تبادار یادآور شد: باید برای تولید ملی اعتماد مهیا کنیم که این اعتماد با کیفیت برتر حاصل می شود و در استان فارس نیز تلاش ما مهیا کردن تمامی موقعیت ها است.
استاندار فارس ادامه داد: در سال جاری ۱۱ هزار میلیارد تومان در بخش های صنعتی به بهره برداری می رسد و ۶ هزار اشتغال جدید مهیا می شود.
وی تصریح کرد: دغدغه ها حفظ کار موجود است و همه باید در این راستا تلاش کنند و در کنار تلاش شما و مدیریت کارفرمایان، مسئولین نیز تلاش و حمایت می کنند.
نظر شما