به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پور شامگاه سه شنبه در این جشنواره افزود: در این جشنواره بیش از چهارهزار و ۶۱۰ دانش آموزی و فرهنگی شرکت کردند.
وی بیان داشت: این آثار در رشته های مختلف به دبیرخانه شهرستانی ارسال شد و از میان این آثار ۳۸۱ اثر به مرحله استانی راه یافت.
زارع پور با بیان اینکه که در نهایت ۹۳ اثر به عنوان آثار برتر استانی انتخاب شدند، تصریح کرد: این آثار به مرحله کشوری راه یافتند.
وی با بیان اینکه این آثار در رشته های نقاشی دیواری، روزنامه دیواری، مقاله، عکس و فیلم کوتاه ارائه شده است، گفت: محتوای آثار در راستای شیوه های زندگی سالم و پیشگیری از رفتارهای پرخطر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هدف از این جشنواره را مشارکت دانش آموزان وفرهنگیان در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از رفتارهای پرخطر عنوان کرد.
وی افزود: این جشنواره با موضوعات پیشگیری از رفتارهای پرخطر، پیشگیری از گرایش به دخانیات، سوءمصرف مواد مخدر و پیشگیری از گرایش به خشونت برگزار شد.
نظر شما