به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "سید عبدالعزیز حکیم" درجمع اعضای مجلس نمایندگان و صدها نمازگزار در مقر مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق در منطقه "الجادریه" در جنوب بغداد گفت : اعدام صدام نشانگر برپایی عدالت و استقلال قوه قضائیه است.
حکیم از عراقی ها خواست تا صفحات سیاه گذشته را سپری کرده و صفحه جدیدی را بگشایند و اجرای مجازات اعدام درحق صدام را "مهمترین حادثه" توصیف کرد زیرا به گفته وی این حادثه، "اعدام دیکتاتوری و سیاست ظلم و ستم قومی وطائفه ای در عراق و اعدام معادله ظالمانه ای است که در دوره گذشته درعراق حکفرما بود". وی همچنین حادثه یاد شده را "اعدام ظلم و سرکشی" توصیف کرد.
از سوی دیگر، "شیخ عبدالرزاق النداوی" عضو دفتر صدر در شهر نجف اشرف به خبرگزاری فرانسه گفت که صدام "سرکش به سرنوشتی که مستحق آن بود، رسید". وی اجرای حکم اعدام را "عید عراقی ها و پیروزی همه مظلومان بویژه شهیدان خاندان صدر" دانست.
در همین حال، "شیخ محمد الیعقوبی" رهبر مذهبی حزب شیعه فضیلت عراق نیز اجرای حکم اعدام را "رهایی از ظلم و احقاق حق" توصیف کرد.
نظر شما