پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۷:۳۹

در زندگینامه جدید خود؛

سناتور مک کین: ترامپ تیشه به ریشه ارزشهای آمریکا می زند

سناتور مک کین: ترامپ تیشه به ریشه ارزشهای آمریکا می زند

یکی از سناتورهای برجسته و جمهوریخواه آمریکا ضمن انتقاد شدید از عملکرد رئیس جمهور کنونی این کشور، همقطاران جمهوریخواه خود را به قصور در پاسداری از ارزشهای آمریکا متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، سناتور «جان مک کین» در زندگینامه جدید خود که به رشته تحریر درآورده است، ضمن انتقاد فراوان از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همقطاران جمهوریخواه خود را متهم کرد که با تمجید بی حد و حصر از «حاکمان ستمگر» در عرصه بین المللی، بی اعتبارسازی رسانه ها، چشم پوشی از موازین حقوق بشر و رفتار تحقیر آمیز با پناهجویان در حمایت و پاسداری از ارزشهای این کشور کوتاهی کرده اند.

مک کین در این کتاب که با عنوان «امواج متلاطم» و با همکاری «مارک سالتر» دستیار دیرینه خود نگاشته است، نوشت: «چاپلوسی و تملق رابطه دوستی او را حفظ می کند، نقد و انتقاد دشمنی با او را».

مک کین همچنین در مورد ضرب الاجل واشنگتن برای حفظ یا خروج از برجام، می نویسد که پیش بینی اقدام بعدی رئیس جمهور آمریکا در خصوص این موضوع کاری بس دشوار است.

در بخشی دیگر از این کتاب، مک کین می نویسد که ترامپ ایده ترویج ارزشهای آمریکا به ورای مرزهای این کشور را به باد استهزاء گرفت و او را به دلیل تهدید همسر و فرزندان تروریستها به مرگ در دوران رقابتهای انتخاباتی اش، به باد انتقاد گرفت.

وی در اینباره می نویسد: «فقدان حس همدردی در ترامپ نسبت به پناهجویان، افراد بی گناه، تحت ستم، مردان و زنان و کودکان درمانده و بیچاره مایه نگرانی است. صحبتهای وی در مورد این دسته از افراد نفرت انگیز است».

مک کین ترامپ را به قصور در بذل توجه کافی به موارد نقض حقوق بشر متهم و ادعا کرد که «جهان از آمریکا انتظار دارد نسبت به وضعیت بشریت دغدغه داشته باشد. ما آمریکا باید به این شهرت و آوازه خود افتخار کنیم. اما مطمئن نیستم که رئیس جمهور این مسئله را درک کند».

مک کین با اشاره به تلاش ترامپ برای کم اهمیت جلوه دادن اخبار رسانه ها و زدن برچسب «اخبار جعلی» به آنها، آن را شگردی خواند که «حاکمان مستبد برای بی اعتبار ساختن و محدود ساختن آزادی مطبوعات از آن استفاده می کنند».

گفتنی است که کاخ سفید هنوز در مورد اتهامات و انتقادات مطروحه از سوی سناتور مک کین، اظهارنظری نکرده است.

کد خبر 4287240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • م IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
      0 0
      ارزش ها!!! شاید منظورش ارزشهای شیطانی باشه
    • ناشناس IR ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
      0 0
      تو خودت از همه بدتر بودی. شما جز استعمار و دزدی از ملته ها دستاوردی ندارید. کجا به فکر بشریت بودید هر جا جنایتی رخ داده شما در آن سهیم بوده اید.