پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۲۲

در نشست با خبرنگاران مطرح شد؛

سپاه پاسداران نماد ایستادگی در برابر ظلم است

سپاه پاسداران نماد ایستادگی در برابر ظلم است

خرم‌آباد- مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان تأکید کرد: سپاه پاسداران نماد ایستادگی در برابر ظلم و زیاده‌خواهی و همچنین دادخواهی مظلومان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام شمس الله جلیلیان در نشست با خبرنگاران در سخنانی با تأکید بر اینکه سپاه پاسداران دستاورد انقلاب اسلامی است اظهار داشت: سپاه پاسداران باهدف پاسداری از انقلاب در برابر توطئه‌های دشمنان در داخل و خارج کشور تشکیل‌شده است.

سپاه پاسداران نماد ایستادگی در برابر ظلم

وی بابیان اینکه سپاه پاسداران نماد ایستادگی در برابر ظلم و زیاده‌خواهی و همچنین دادخواهی مظلومان و ... است عنوان کرد: سپاه یک مجموعه صرفاً نظامی نیست و مطرح کردن این امر بی‌انصافی بوده چراکه این نهاد انقلابی هرجایی که نیاز بوده برای حفاظت از انقلاب و دستاوردهای انقلاب در عرصه‌های مختلف ورود پیداکرده است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اقدامات و عملکرد مطلوب سپاه پاسداران در هشت سال دفاع مقدس و همچنین مقابله با منافقین تصریح کرد: سپاه پاسداران بزرگ‌ترین لشگر دفاع از انقلاب و ارزش‌های انقلابی است.

حجت‌الاسلام جلیلیان با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری نیز سپاه پاسداران را مجموعه‌ای سیاسی، نظامی، فرهنگی و امنیتی عنوان می‌کنند گفت: هرجایی که دولت‌ها از سپاه درخواست داشته‌اند به عرصه ورود پیداکرده و منشأ اقدامات تأثیرگذار بوده است.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار سپاه در مقابله با جنگ اقتصادی دشمن تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره مسئله نفوذ دشمن را در داخل نظام مطرح می‌کنند و در این راستا سپاه پاسداران در جلوگیری از این نفوذ همواره اقدامات تأثیرگذاری را انجام داده است.

تشریح اقدامات عقیدتی و سیاسی در لرستان

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی اطاعت از ولایت و همچنین داشتن اخلاق اسلامی، معنویت، هوشمندی و بصیرت پاسداران بیان داشت: سپاه پاسداران در مکتب علمای ربانی مانند حضرت امام(ره) پرورش‌یافته است.

حجت‌الاسلام جلیلیان با اشاره به الگوپذیری مجموعه سپاه از مکتب اسلام بیان داشت: ولایت‌پذیری و همچنین ارتباط با علمای ربانی از ویژگی‌های مهم سپاه محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات عقیدتی و سیاسی صورت گرفته از سوی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان طی سال گذشته گفت: ارائه آموزش‌های معارف دینی با محوریت امربه‌معروف و نهی از منکر، اعزام خانواده‌های سپاه استان به مشهد مقدس و شرکت در برنامه‌های عقیدتی و سیاسی، برگزاری دوره تربیت و تعالی با حضور هزار و ۱۰۰ نفر از پاسداران و ... ازجمله این اقدامات بوده است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به برگزاری ۴۰۰ جلسه اخلاق در سطح استان و نواحی ادامه داد: برگزاری ۴۰۷ نشست و گردهمایی سیاسی کارکنان سرباز، برگزاری هشت هزار و ۴۶ مورد نشست سیاسی بسیج، برگزاری ۱۷۲ مورد نشست نهضت روشنگری در سطح نواحی و ... از دیگر اقدامات صورت گرفته طی سال گذشته بوده است.

ضرورت اتحاد و همبستگی مردم و مسئولان

حجت‌الاسلام جلیلیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نام‌گذاری سال به‌عنوان سال حمایت از کالای ایرانی تصریح کرد: در این راستا همه ما برای تحقق این امر وظیفه‌داریم و باید اقدام به تبیین بیانات مقام معظم رهبری در این رابطه کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای حوزه اقتصاد کشور ایران بیان داشت: این اقدام باهدف ایجاد فضای ناامن اقتصادی در کشور است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان بر ضرورت اتحاد، همبستگی مردم و مسئولان، توجه به بیانات مقام معظم رهبری، تکیه‌بر توانمندی‌های داخلی، استفاده از ظرفیت جوانان و ... در استان تأکید کرد.

کد خبر 4288122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha