پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آذر ۱۳۸۲، ۱۵:۴۲

مدير عامل بانك سپه در گفت و گو با مهر:

تعدد قوانين و مقرارات پولي و بانكي ، مديران را سردرگم كرده است

تعدد قوانين و مقرارات پولي و بانكي ، مديران را سردرگم كرده است

تعدد قوانين و مقررات پولي و بانكي علاوه بر متناقض بودن اين قوانين و مقررات حتي مديران بانكي را سردرگم كرده است.

مدير عامل بانك سپه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر گفت: با توجه به انسجام نيروي كار بانك سپه، اين بانك به خوبي در مقابل قواعد و مقررات ابلاغي انجام وظيفه كند و آمادگي هر گونه نوآوري را دارد.
محمود رضا خاوري با انتقاد از تسهيلات تكليفي تحميل شده به شبكه بانكي گفت: از آنجا كه بخشي از وجوه بانك ها براي اجراي طرح هاي مختلف به صورت تكليف صرف مي شود، منابع بانكها نيز براي پاسخگويي به نياز مردم ناكافي بوده و شبكه بانكي به عنوان بخش ناكاراي اقتصادي معرفي مي شود.
خاوري نارسايي شبكه ارتباطي و مخابراتي كشور را از ديگر دلايل ناكارايي شبكه بانكي در كشور عنوان كرد و افزود: با توجه به گشترش تجارت الكترونيك و جهاني شدن اقتصاد، نبود شبكه مخابراتي و ارتباطي قوي در كشور نه تنها رسيدن به رشد اقتصادي  را با مشكل مواجه كرده است بلكه ارايه خدمات بويژه خدمات پولي و مالي را با چالش مواجه كرده است.
وي با تاكيد بر سرمايه گذاري و مشاركت حقوقي شبكه بانكي در طرح هاي عمراني گفت: شبكه بانكي تا كنون توانسته است با سرمايه گذاري و مشاركت حقوقي دست به اقدامات زير بنايي وسيعي بزند كه نبايد ناديده گرفته شود.
وي افزود: يكي از معيارهاي سنجش كارايي شبكه بانكي سرعت در ارايه خدمات است كه اين مهم نيز با بهبود خدمات مخابراتي محقق خواهد شد.
وي تناقض موجود در قوانين و مقررات بانكي گفت: تعدد قوانين بانكي علاوه بر  دست و پاگيري و متناقض بودن قوانين و مقررات پولي و بانكي در كشور سبب شده نه تنها كاركنان بانكي و مشتريان دچار سردگمي شوند بلكه مديران نيز براي اجراي اين قوانين با مشكل مواجه شده و از اين رو شاهد برداشت هاي مختلف و نيز اجراي عمليات بانكي متفاوت در بانك ها باشيم.

کد خبر 42900

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha