پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ دی ۱۳۸۵، ۱۵:۱۳

/ نشست خبری نخستین سمینار بین‌المللی "نمایش و دین" /

سردبیران مطرح مجلات "نمایش و دین" دنیا به ایران می‌آیند

سردبیران مطرح مجلات "نمایش و دین" دنیا به ایران می‌آیند

نشست خبری نخستین سمینار بین‌المللی "نمایش و دین" صبح امروز دوشنبه 11 دی‌ماه با حضور دبیر سمینار و نمایندگان رسانه‌های گروهی در محل تالار امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای این نشست مجید سرسنگی در خصوص هدف برگزاری این سمینار گفت: "در راستای برنامه‌های دفتر انتشارات و پژوهش مرکز نمایش، برگزاری سمینارهای داخلی و بین‌المللی در سال 85 مورد توجه قرار گرفت و با توجه به تغییر رویکرد فرهنگ و هنر بعد از انقلاب سعی شد پیوندی بین نمایش و دین برقرار و از مبانی نظری دینی در حوزه نمایش استفاده کنیم."

دبیر سمینار بین‌المللی "نمایش و دین" در ادامه افزود: "تا امروز کارهای خوبی در این رابطه انجام شده، ولی جنبه تئوریک آن به خوبی شکل نگرفته و نتوانسته ایم تعریفی درست از نمایش دینی ارائه کنیم و با نوعی سرگشتگی تعریفی در نمایش دینی درگیر بوده ایم. به همین منظور اولین سمینار بین المللی "نمایش و دین" به منظور دستیابی به مبنای نظری و منابع مهم علمی برای اصحاب نمایش برگزار خواهد شد."

سرسنگی همچنین در خصوص شروع به کار دبیرخانه جشنواره گفت: "کارهای اجرایی سمینار از اسفند 84 آغاز، فراخوانی تنظیم و از طریق مراکز و مراجع بین المللی به تمام کشورهای دنیا ارسال شد. در ابتدای شروع سمینار از آنجا که اولین تجربه بین المللی کشور بود از میزان مشارکت محققین و پژوهشگران نگران بودیم، ولی شرکت کنندگان و کیفیت مقالات این نگرانی را برطرف کرد."

سرسنگی به تعداد مقالات ارائه شده به دبیرخانه جشنواره اشاره کرد و گفت: "در بخش ایران 30 خلاصه مقاله و در بخش بین الملل 110 مقاله از کشورهای مختلف به دبیرخانه ارسال شده است. آلمان با 10 مقاله، آمریکا 22 مقاله، مصر، سودان و دانمارک هر کدام دو مقاله، آفریقای جنوبی 10 مقاله، پاکستان و ونزوئلا با چهار مقاله، ژاپن، کانادا و ترکیه هر کدام با پنج مقاله، انگلستان هفت مقاله، اندونزی، هلند، نیجریه، ایرلند و سوئیس هر کدام با سه مقاله در سمینار حضور خواهند داشت."

دبیر سمینار "نمایش و دین" تصریح کرد: "مقالات در دو کمیته داوری داخلی و بین المللی مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت در بخش داخلی 12 مقاله برای ارائه در سمینار و پنج مقاله برای چاپ در کتاب مجموعه مقالات سمینار، در بخش بین الملل نیز 12 مقاله برای ارائه و 23 مقاله برای  چاپ در نظر گرفته شد."

وی اظهار داشت: "در کنار بخش اصلی سمینار که روزهای 16 و 17 دی ماه در خانه هنرمندان برگزار می شود، کتاب خلاصه مقالات به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه خواهد شد. در روزهای برگزاری سمینار به منظور آشنایی بیشتر محققین خارجی گونه هایی از نمایش های آئینی و مذهبی در معرض دید شرکت کنندگان در سمینار قرار خواهد گرفت." سرسنگی در پایان از حضور سردبیران مطرح مجلات ویژه نمایش و دین دنیا در این سمینار خبر داد.

نخستین سمینار بین‌المللی "نمایش و دین" طی روزهای 16 و 17 دی ماه همزمان با برگزاری بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.
کد خبر 429029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha