به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی خاتمی عصر امروز سه شنبه در یادواره سرداران و شهدای سنگر سازان بی سنگر آذربایجان شرقی که در مسجد طوبی تبریز برگزار شد اظهار داشت: زمانی که به تصاویر شهدای دوران دفاع مقدس می نگریم متوجه می شویم که فاتحان مسابقه الهی در دفاع از مردم شهدا بودند و ما از غافله عشق جا مانده ایم.
وی با تاکید بر اینکه جهادگران جهادسازندگی خطه غیورپرور و ولایتمدار آذربایجان شرقی از روزهای نخست تا اتمام دوران دفاع مقدس در جبهه های حق علیه باطن حضور مستمری داشتند، افزود: متاسفانه اکنون برخی ها که صدای ولایتمداری می دهند و عمدتاً افرادی معلوم الحالی هستند کاملاً غیرواقعی و به نوعی عوام فریبی است.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان ادامه داد: برخی ها در دوران دفاع مقدس که حتی ساعتی نیز در جبهه ها حضور نداشتند اما فرمایشات و منویات امام خمینی(ره) ارشادی و یا مولودی می خواندند و حال که دم از ولایتمداری می زنند نمی دانند مردم بر تمامی مسائل آگاه هستند و حرکت بیهوده انها فریبشان نمی دهد.
خاتمی با عنوان این که امیدواریم خداوند نام ما را که پای طومار انقلاب اسلامی نوشته شده پاک نکند و این بندگان را به حال خویش رها نکند، گفت: اما راحل در زمان حیات فرمودند که جنگ هشت ساله بر ملت ایران تحمیل شود و دفاع مقدسی بود که نباید فراموش شود و باید آن دوران ۸۰۰ سال نظام و انقلاب اسلامی حفظ و حراست کند.
دوران دفاع مقدس ۸۰۰ سال از نظام و انقلاب اسلامی حفظ و حراست می کند
امام جمعه زنجان اضافه کرد: کشوری کهنسالی چون ایران در طول تاریخ فراز و نشیب های بسیاری را تحمل کرده و به لحاظ بی تدبیری حاکمان، در هر حمله عناصر خارجی بخشی از کشور همانند عضوی از بدن جدا کرده اند این تاریخ غمبار تر از هر موردی است.
وی بر لزوم تبیین اقتدار نظام جمهوری اسلامی در حراست از خاک مهین در برابر دشمنان خارجی تاکید کرد و یادآور شد: باید جوانان بدانند که نظام اسلامی با دیگر حکومت های پیش از این کشور متفاوت است چراکه ملت ایران با پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی اجازه نداده اند حتی وجبی از خاک میهن اسلامی جدا و به دست دشمنان بیفتد.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه ایران با مردم همیشه در صحنه در دوران دفاع مقدس به تنهایی توانست صدام و همپیمانان آن را به عقب براند و کشور را برای همیشه بیمه کند، خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس امتحان سنگینی بود که ملت ایران خوشبختانه سربلند و پیروز از آن بیرون آمدند.
نظر شما