به گزارش خبرنگار مهر، محسن هاشمی ظهر پنجشنبه در مراسم آغاز به کار همایش اعضای هیات رئیسه شوراهای کلان شهرهای کشور با بیان اینکه امروز باید مسئولین و مردم در کنار دولت قرار داشته باشند تاکید کرد: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در زمان حیات خود خروج ترامپ از برجام را پیش بینی کرده بود.
وی تاکید کرد: تکیه به توان داخلی تنها راهی است که می توان موفقیت آینده را رقم زد و در این راستا داشتن وحدت و اتحاد بین همگی مسئولین و مردم بسیار تاثیرگذار است و از طرفی باید از کشورهای باقی مانده در برجام تضمین های محکم تری برای ادامه حضور آنها و حفظ منافع ما گرفته شود.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه سخننان خود با باین اینکه شوراهای کلان شهرها درد مشترک دارند، گفت: شوراها درد مشترک دارند و برخی پیشرفته تر باید تجربه خو را در اختیار دیگر شهرها قرار دهند که موازی کاری و راه خطا را تکرار نکنند.
هاشمی تصریح کرد: درآمد پیادار درد مشترک است و باید به رفع این مشکل توجه شود البه دولت آمادگی همکاری با شوراها را دارد که به سمت درآمد پایدار شهری برویم هرچند که کار سختی باشد اما شدنی است.
وی یادآور شد: حمل و نقل عمومی و آلودگی کلان شهرها مشکل دیگری است به خصوص در موضوع اتوبوس با مشکل مواجه هستیم زیرا امروز در کلان شهر تهران به 9 هزار دستگاه نیازمندیم اما 6500 دستگاه اتوبوس داریم که نیم از آن فرسوده است.
رئیس شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه باید از سرمایه گذاری خارجی برای تکمیل خطوط ریلی استفاده کرد، گت: حمل و نقل ریلی مشکل دیگر کلان شهرها است و سهم 50 درصدی دولت باید از طریق استانداری و شهرداری پیگیری شود.
هاشمی افزود: در تهران 90 تا 100 کیلومتر زیر ساخت خط مترو آماده است ولی تجهیز نشده و دولت باید حمایت کند.
وی در خصوص عدم خرید مناسب برق بازیافت توسط وزارت نیرو نیز گفت: زمانیکه وزارت نیرو برق تولید شده توسط بازیافت زباله را با نرخ مناسب خریداری نمی کند سرمایه گذاری نیز در این بخش انجام نمی شود.
نظر شما