پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۵

وزیر بهداشت در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده:

اوامر رهبری صدای واحد ملت است /ایران ذلت نمی‌پذیرد

اوامر رهبری صدای واحد ملت است /ایران ذلت نمی‌پذیرد

کرمانشاه- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اوامر رهبر معظم انقلاب صدای واحد ملت است و جمهوری اسلامی ایران ذلت نمی‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قاضی‌زاده‌هاشمی عصر امروز در ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اظهار داشت: انتظار داریم دستگاه ها و به ویژه بنیاد مسکن به گونه ای عمل کنند که وعده های رییس جمهور عملی شود و قبل از شروع دوباره سرما، مردم زلزله زده در خانه های خود ساکن شوند.

وزیر بهداشت در ادامه بیان داشت: متاسفانه به نحوی کشور و افکار عمومی را مدیریت کرده ایم که همه انتظار دارند تمام کارها را دولت انجام دهد، در حالی که دولت جدای از مردم نیست.

وی از سیدقاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی برای توجه و نگاه ویژه اش به امور درمانی چه در سطح ملی و منطقه ای تقدیر کرد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: آمریکا بهترین اقدام ممکن را گرفت در این وضعیت خوف و رجا و در وضعیتی که جنگ روانی برای ما، شرکا و کل دنیا ایجاد کرده بود و این دندان لقی بود که دائم آزار می داد و به نفع ما بود و بهتر از این بلاتکلیفی است و می توانست همچنان کشور را آزار دهد.

وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت اقناع عمومی در این خصوص افزود: باید به جوانان بباورانیم که آنچه تبلیغات مسموم بین المللی علیه ایران می گویند درست نیست. 

وی افزود: ثابت شد این آمریکاست که عهدشکن است و حقوق بین‌الملل و حقوق بشر را رعایت نمی کند و دنبال زیاده روی است.

وزیر بهداشت بیان داشت: دیدید که ۴ سال پیش از ایران چه چهره ای ساختند و چند شب گذشته با خروج آمریکا از برجام دیدیم که چه اتفاقی در خود آمریکا و کشورهای دیگر در مورد ایران افتاد.

وی افزود: الان هم باید یک صدا از ایران بلند شود و آن هم دستور رهبری است، ما هم بالاخره این مرحله را پشت سر می گذاریم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در این مسائل سه راه بیشتر نداریم اینکه تسلیم محض شویم، بجنگیم یا با رفتار بازدارنده داشته باشیم،  گفت: سیاست ایران بازدارندگی است و ذلت نمی پذیرد.

دیپلماسی کشور بر مبنای عقلانیت است

وزیر بهداشت بیان داشت: دیپلماسی کشور بر مبنای عقلانیت و کاملا علمی است، برخی فکر می کنند در حوزه سیاست خارجی می توانند اظهارنظر کنند در حالی که این حوزه تخصصی است و پیچیدگی های خاص خود را دارد.

وی با بیان اینکه طرف چند هفته آینده تکلیف برای افکار عمومی مشخص می شود، گفت: ضرورت دارد که افکار عمومی را اقناع کنیم.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: باید باور کنیم که آنچه بازدارنده است مردم هستند، هرچند موشک و سلاح و ابزار کمک کننده است اما مردم مهمتر هستند.

وی اظهار داشت: در این منطقه آشوب زده ایران لنگر آرامش است و همین داعش را آنها با کمک دوستان منطقه ایشان برای رویارویی با ایران به راه انداختند.

وزیر بهداشت با تصریح اینکه تردیدی ندارم دولت در موضوع ارز هم موفق می شود، خاطرنشان کرد: فکر نکنید در این زمینه سوء مدیریت و کم توانی برای مدیریت بازار ارز وجود دارد، مسائل بین المللی، سیاسی و سودجویی ها هم در آن موثر است. 

این مسئول اشاره‌ای هم به مناطق زلزله زده و مشکلات آنها داشت و گفت: همانطور که قول دادیم تا پایان کنار مردم هستیم و باید قول های دولت برای آنها اجرایی شود.

وی راه‌اندازی راه آهن مشهد به کربلا را جزو آرزوهای رییس جمهور عنوان کرد و گفت: امیدواریم در همین دولت آن را تامین اعتبار کنیم.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه کار تعمیر و احداث خانه های بهداشت مناطق زلزله زده تا پایان شهریور ماه امسال به پایان می رسد، گفت: بیمارستان سرپل ذهاب هم تا پایان شهریورماه به پایان می رسد و بیمارستان اسلام آباد غرب هم منتظریم که سازمان مجری نقشه مقاوم سازی آنرا ارسال کند تا خودسرانه عمل نشود و همچون دفعه گذشته یک کارنامه سیاه به جا بماند.

کد خبر 4293121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha