به گزارش خبرنگارمهر، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی امروز شنبه در مجمع یاد یاران پیش کنگره ۵ هزار و ۴۰۰ شهید کردستان که به مناسبت سالروز سفر مقام معظم رهبری به این استان در سالن پردیس سینما بهمن برگزارشد، گفت: برای کسب امنیت، آزادی و عزت کشورمان ۵ هزار و ۴۰۰ شهید انصار و بیش از ۲۳ هزار شهید مهاجر در این استان جان خود را فدا کردند.
وی عنوان کرد: با وجود رهبر معظم انقلاب و امت ولایتمدار ما پرچم اسلام با عزت و قدرت پیش می رود و هر روز جبهه حق نیرومندتر و جبهه کفر و نفاق رو به اضمحلال خواهد رفت.
وی بیان کرد: همچنان که قدرت شرق می خواست در مقابل خدا بایستد و شکست خورد، قدرت شیطانی غرب هم شکست خواهد خورد.
نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: رزمندگان ما با تحمل سختی و مشقت های فراوان در این منطقه در مقابل دشمنان ایستادگی کردند و اجازه ندادند یک وجب از خاک استان بدست دشمن بیافتد.
آیت الله حسینی شاهرودی اظهارداشت: بعد از پیروزی انقلاب ،کردستان یکی از جاهایی بود که دشمنان فکر می کردند می توانند از طریق آن در ایران نفوذ داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه وجود اقتدار، همت و وحدت مابین مذاهب و اقوام و اقشار مختلف مردم مانع از فعالیت دشمنان ما شده است، عنوان کرد: این منطقه با اقتدار و اتحاد مابین همه اقوام و مذاهب از دست دشمنان خارج شد و امروز هم شاهد وجود امنیت کامل و هم برادری و اتحاد بیش از گذشته در این استان هستیم.
وی بیان کرد: دشمن تمام تلاش خود را برای ناامن کردن این منطقه کردند و با اقتدار و اتحاد نیروهای نظامی، انتظامی ،بسیج و مرزبانی تمامی نقشه ها و توطئه های آنها نابود شد.
نظر شما