پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۵۱

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

۷۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به کشت چغندرقند اختصاص یافت

۷۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به کشت چغندرقند اختصاص یافت

شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۷۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به کشت چغندر قند اختصاص یافت.

ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۷۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به کشت چغندر اختصاص یافت، اظهار داشت: محدودیت های برای کشت چغندر در سطح استان اندیشیده شده است.

وی عنوان کرد: کاهش بارش ها در استان چهارمحال و بختیاری موجب کاهش منابع آب کشارزی شده است که محدودیت های در بخش کشاورزی برای کاهش مصرف آب اندیشیده شده است.

کشت چغندر قند به صورت نشایی در چهارمحال و بختیاری انجام می شود

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در حال حاضر کشت چغندر قند به صورت نشایی در سطح استان مورد توجه قرار گرفته است که میزان مصرف آب را کاهش می دهد.

وی بیان کرد: کشت چغندر قند در سطح استان چهارمحال و بختیاری آغاز شده است و تا ۱۵ خرداد ماه در این استان ادامه دارد.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ۹۲ هزار تن چغندر قند در سال گذشته در چهارمحال و بختیاری تولید شد.

کد خبر 4294350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha