سخنگوی ستاد مبارزه با دوپینگ ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: پرونده دوحه هنوز برای ما بسته نشده و فکر می کنم تا یک هفته دیگر بتوانیم کارهای داخلی خودمان را از سر بگیریم. البته خوشحالیم که هیچ کدام از ورزشکاران کشورمان در بازی های آسیایی دوحه از مواد نیروزا استفاده نکرده بودند که این موضوع جای خوشحالی دارد.
وی افزود: اصلی ترین هدف ما این است که آگاهی ورزشکاران،مربیان و مسوولان را نسبت به پدیده دوپینگ ارتقا دهیم. اعتقاد ما بر این است که اگر ورزشکاران نسبت به دوپینگ اگاهی داشته باشند شاید هرگز به سمت آن نروند. قصد داریم با چاپ بروشور و نشریه و توزیع آن میان دست اندرکاران ورزش از رشد دوپینگ جلوگیری به عمل آوریم.
طاهری در پایان در خصوص ارتباط ستاد مبارزه با دوپینگ و کمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال گفت: ستاد مبارزه با دوپینگ با کمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال، دو نهاد کاملا منفک از هم هستند. اینکه آیا باید چنین باشد را باید از مسوولان رده بالای ورزش پرسید. با این حال ما از انجام هر کمکی در خصوص نمونه گیری از فوتبالیست ها فروگزار نمی کنیم.
نظر شما