به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش گزارشی مبنی بر شناسایی ۱۴۱۳ بنگاه مشکل دار در خبرگزاری مهر منتشر شد که بلافاصله پس از انتشار این مطلب، احمد مشیریان معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کارگروه های ملی و استانی برای رسیدگی به ۱۴۰۰ بنگاه مشکلدار خبرداد.
در همین زمینه گفتگوی برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر به آخرین وضعیت رسیدگی به این بنگاه ها اختصاص داشت. در این برنامه کریم یاوری، مدیر کل بیمه بیکاری و حمایت از مشاغل وزارت کار با بیان اینکه مشکلات اقتصادی یک امر غیر طبیعی نیست اما باید با همکاری همه دستگاه ها این مشکلات برطرف شود، با اشاره به تشکیل کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید در استانها گفت: ریاست این کارگروه ها به عهده استاندار است. با تشکیل کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید در کشور و کارگاههای استانی، مدتزمان رسیدگی به وضعیت بنگاههای اقتصادی مشکلدار کاهشیافته است.
یاوری درباره آمار منتشر شده مبنی بر شناسایی ۱۴۰۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار گفت: در این خصوص کارگروههای رفع موانع تولید در سطح استانی و ملی تشکیل شده است تا مشکلات بنگاههای شناسایی شده در هر استان در سطوح ملی و استانی بررسی شود.
وی با بیان اینکه این مشکلات در دو قسمت درون سازمانی و برون سازمانی قابل بررسی است ادامه داد: این بنگاههای اقتصادی عمدتاً با مشکلاتی از جمله سرمایه در گردش، تعویق در پرداخت حقوق کارگران، مشکل در فروش محصول، تجهیزات فرسوده و عدم توانایی رقابت در بازار مواجه هستند. به این مشکلات باید رکود، تحریم و قوانین دست و پا گیر را هم اضافه کرد.
نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست با اشاره به حمایت از نیروی کار هم گفت: توانمند سازی بنگاه ها در جهت صیانت از نیروی کار و پایداری از تولید و حمایت از کارآفرینان در دستور کار همیشگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد و اقداماتی هم انجام شده است.
در این نشست مدیران و فعالان شهرک های صنعتی در عین حال که معتقد بودند آمارهای واقعی شاید بیشتر از ۱۴۰۰ بنگاه مشکل دار باشد بر این باورند تا بازدید میدانی از بنگاههای تولیدی نباشد، مشکل حل نخواهد شد.
یکی از مدیر فعال صنعتی با تاکید بر اینکه عمده مشکلات این بنگاه ها قوانین ناکارامد است گفت: فضای کار آلوده است؛ امروز ۱۸ درصد بهره بانکی می دهیم که این مشکلاتی را برای بنگاه ها ایجاد کرده است.
نظر شما