پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

/ در موسسه رازی /

کارگاه آموزش بین المللی معتبرسازی فرآیند تولید واکسن برگزار می شود

کارگاه آموزش بین المللی معتبرسازی فرآیند تولید واکسن برگزار می شود

دومین کارگاه آموزشی بین المللی معتبرسازی فرآیند تولید واکسن در کشورهای اسلامی توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان کشورهای جمهوری اسلامی ایران، مصر، پاکستان، اندونزی، نیجریه و تونس در روزهای 23 تا 30 دی ماه سال جاری در محل این موسسه تشکیل می شود.

این کارگاه آموزشی با اهداف تاکید بر اجرای معتبر سازی فرآیندها به منظور تضمین ایمنی واکسن ها و ارتقاء کیفیت و اثر بخشی فرآورده های بیولوژیک و ارایه راهکارهای علمی برای اجرای مرحله معتبرسازی فرایند تولید فرآورده های بیولوژیک برگزار می شود. 

اولین کارگاه آموزشی این دوره با حضور 29 نفر از کارشناسان کشورهای اسلامی در موسسه رازی برگزار و به شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی معتبر اعطا شد.

کد خبر 429610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha