به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی ظهر سه شنبه در مراسم نکوداشت مرحوم حجت الاسلام کمالالدین رازینی بابیان اینکه مرحوم رازینی معلمی نمونه بود و آن زمان که در دانشگاه بوعلی سینا خدمت می کرد دانشگاهیان از دانش وی بهرهمند میشدند، گفت: مرحوم رازینی محور اعتدال بود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه مرحوم رازینی علاوه بر اینکه در داخل دانشگاه مرجع دانشگاهیان بود در بیرون از دانشگاه نیز خود را حامی و متعلق به دانشگاهیان میدانست، افزود: وی در حالی که به راحتی میتوانست بخشی از وقت خود را در حوزه علمیه همدان بگذراند محل حضور خود را دانشگاه بوعلی انتخاب کرد چراکه اما چون خود را متعلق به دانشگاه میدانست.
غلامی بااشاره به اینکه مرحوم رازینی از لحاظ شخصیتی همیشه جایگاه خود را در بحثها حفظ میکرد و هیچگاه به فکر خودنمایی و طرح خود در جلسات نبود، گفت: وی انسانی مخلص، خوشاخلاق و سادهزیست بود.
وی با تاکید بر قدرشناسی بزرگان، دانشمندان و علما در زمان حیات و وفات عنوان کرد: نسل جوان به الگوسازی نیاز دارد و باید علما و دانشمندان به نسل جوان امروز کشور معرفی شوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ایجاد امیدواری در نسل جوان و افتخار به داشتهها نیاز امروز کشور است، گفت: برخی در تلاشند تا ملت، مسئولان و جامعه را کوچک و تحقیر کنند اما اجازه نمی دهیم تفرقه و ناامیدی در جامعه رخنه کند.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور نیز در این مراسم بابیان اینکه وجود عالم در جامعه برکت است و رفتنش از دنیا خسارات جبرانناپذیری را در جامعه ایجاد میکند به شخصیت مرحوم حجتالاسلام رازینی اشاره کرد و افزود: آزادگی حجتالاسلام رازینی وی را شاخص کرده بود.
حجت الاسلام مصطفی رستمی بابیان اینکه مرحوم رازینی در برخورد با دوستان به راحتی در کنار آنها قرار میگرفت و دعوت آنها را میپذیرفت، گفت: وی برای حزب و گروه خاصی مطرح نبود.
حجت الاسلام رستمی با اشاره به اینکه به دلیل تواضع و فروتنی اشتباهات خود را میپذیرفت؛ گفت: وی با وجود اینکه مخالف برخی جریانات سیاسی بود اما هیچگاه کسی را نکوهش نمیکرد.
نظر شما