پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۲

برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با عاملیت بانک شهر

برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن با عاملیت بانک شهر

مسئول دبیرخانه اجرایی نمایشگاه‌های بانک شهر با اشاره به عاملیت این بانک در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن، گفت: بانک شهر با تمام توان و با به‌روزترین تجهیزات دراین نمایشگاه حضور دارد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر و به نقل از بانک شهر ، مهدی اکرمی افزود: این نمایشگاه  از ۲۹ اردیبهشت‌ماه تا ۱۴ خردادماه، همزمان با ماه نزول قرآن و با شعار «قرآن؛ چهل چراغ هدایت» در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به سومین سال حضور بانک شهر در این رویداد بزرگ فرهنگی ،تصریح کرد:جدیدترین و به‌روزترین دستگاه‌ها و ابزار الکترونیک را جهت سهولت در انجام امور بانکی در این نمایشگاه‌ مستقر  خواهیم کرد.

مسئول دبیرخانه اجرایی نمایشگاه‌های کتاب بانک شهر با بیان اینکه بانک شهر در حال حاضر همیار حوزه فرهنگ در کشور شده است،افزود:مشارکت این بانک در این رویداد بزرگ فرهنگی نشان از توجه آن به ارتقای باورهای قرآنی در جامعه و بویژه نسل جوان دارد.

اکرمی با اشاره به استقرار باجه بانک شهر در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن پایتخت،افزود: دستگاه های خودپرداز سالنی و سیار بانک شهر در راستای رفاه حال بازدیدکنندگان از ساعت ۱۷ الی ۲۳ همزمان با ساعت برگزاری نمایشگاه  آماده خدمت رسانی هستند.

وی با بیان اینکه ثبت نام بن کارت های نمایشگاه نیز در سامانه توزیع بن کارت به آدرس «iqfa.ir» انجام می‌شود، ادامه داد: بیش از ۱۶ هزار قطعه بن کارت برای این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.

مسئول دبیرخانه اجرایی نمایشگاه‌های کتاب بانک شهر همچنین گفت: توجه به مسئولیت‌های اجتماعی و به ویژه حمایت از ترویج فرهنگ قرآنی از محورهایی است که طی سال‌های اخیر از سوی بانک شهر با جدیت دنبال شده و قطعا استمرار خواهد داشت.

کد خبر 4298094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha