پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۱۱

مدیرعامل مجمع خیرین مسجدساز :

نهضتی مردمی برای ساخت مسجد ایجاد شود/ خیرین ورود کنند

نهضتی مردمی برای ساخت مسجد ایجاد شود/ خیرین ورود کنند

بیرجند- مدیرعامل مجمع خیرین مسجدساز کشور با بیان اینکه باید نهضتی مردمی برای ساخت مسجد ایجاد شود، گفت: خیرین مسجدساز ورود کنند تا کمبودها رفع شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مظفر صبح چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: جامعه کنونی نمازخوان زیاد داشته اما اقامه نماز اتفاق نمی‌افتد.

وی با بیان اینکه در ستاد اقامه نماز به دنبال نهادینه کردند فرهنگ اقامه نماز هستیم، افزود: از تمامی ظرفیت‌ها اعم از گروه‌های مردمی و هنرمندان برای این امر استفاده می‌شود.

مظفر بیان کرد: طی سال‌های اخیر فرهنگ اقامه نماز را به مهدکودک‌ها برده و در قالب شعر نیز به دنبال نهادینه کردن آن هستیم.

وی بیان کرد: همچنین از ظرفیت بانوان که به عنوان عضوی موثر در جامعه هستند، برای این امر استفاده شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین مسجد ساز کشور با اشاره به فعالیت‌های خیرین مسجد ساز بیان کرد: این مجمع فعالیت‌های خود را از سال ۹۲ آغاز کرده است.

مظفر با بیان اینکه در حال حاضر خیرین مدرسه‌ساز، بیمارستان ساز و حتی برای ساخت راه وجود دارند، افزود: باید خیرین مسجد ساز نیز همانند دیگر عرضه‌ها پررنگ شود.

وی بیان کرد: ساخت مساجدی ارزان، ساده و بدون آلایش در مناطق محروم از مهم‌ترین اهداف تشکیل مجمع خیرین مسجد ساز است.

مظفر با بیان اینکه تاکنون افرادی در راستای ایجاد مسجد اعلام آمادگی کردند، افزود: باید تمام مردم و مسئولان برای این مهم پای کار باشند.

مدیرعامل مجمع خیرین مسجد ساز کشور بیان کرد: در حال حاضر شهرک‌هایی چند هزار نفری احداث می‌شود و در انتهای پروژه نیز ساخت مسجد در دستور کار قرار می‌گیرد که باید تغییر رویه دهد.

مظفر با بیان اینکه باید اولین کلنگ در این‌گونه پروژه، احداث مسجد باشد، افزود: همچنین باید افتتاح پروژه‌ها مشروط به ایجاد و احداث مسجد باشد.

وی با بیان اینکه باید نهضتی مردمی برای ساخت مسجد ایجاد شود، اظهار کرد: مردم نیز باید رفع کمبودهای مسجد را از مسئولان مطالبه کنند.

کد خبر 4298119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha