پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۴۱

رئیس شورای عالی نظام پزشکی عنوان کرد؛

اقتصاد درمان با کارانه آسیب دید/ انتقاد از تخریب پزشکان

اقتصاد درمان با کارانه آسیب دید/ انتقاد از تخریب پزشکان

رئیس شورای عالی نظام پزشکی بااشاره به مشکلاتی که درحال حاضر مبتلا به جامعه پزشکی است، گفت: از وقتی که پرداخت کارانه به جامعه پزشکی آغاز شد، تعادل بین آموزش و اقتصاد درمان بهم خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا ظفرقندی صبح چهارشنبه در اولین جشنواره آموزشی نظام پزشکی تهران بزرگ ضمن قدردانی از تمامی کسانی که برای آموزش پزشکی تلاش می کنند، اظهارداشت: ما باید از آموزش پزشکی در مقابل اقتصاد درمان محافظت کنیم زیرا به نظر می رسد آموزش مظلوم واقع شده در حالی که قبلاً اینطور نبوده است.

وی ادامه داد: در زمانی که کارانه وجود نداشت، هیئت علمی دانشگاه ها تنها یک حقوق می گرفتند و در نتیجه تعامل بین آموزش و اقتصاد درمان وجود داشت اما از وقتی پرداخت کارانه آغاز شده است، این تعادل به اجبار به دلیل مشکلات بحث اقتصاد درمان را بهم ریخته است.

رئیس شورای عالی نظام پزشکی افزود: متاسفانه در نظام کارانه محافظت از آموزش پزشکی به نحو اصولی دیده نشده و در نتیجه اقتصاد درمان آسیب پذیر شده است.

وی با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی یک جامعه اثرگذار در کشور است، تصریح کرد: جامعه پزشکی بین دو یا سه حرفه اثرگذار اجتماعی و سیاسی کشور قرار دارد و قطعاً تخریب جامعه پزشکی با هدف انجام می شود که این اثرگذاری را کاهش دهد.

ظفرقندی راه برخورد با تخلفات جامعه پزشکی را معرفی افراد متخلف به سازمان نظام پزشکی عنوان کرد و افزود: ما برای امر به معروف و نهی از منکر اصولی داریم و راه برخورد با تخلفات ورود از طریق مرجع تصمیم گیر است.
وی ادامه داد: تخریب جامعه پزشکی دانسته یا ندانسته آسیب بزرگی به سلامت مردم می زند در حالی که جامعه پزشکی معتمد مردم است و بر هم زدن اعتماد خیانت به سلامت مردم تلقی می شود.

کد خبر 4298250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha