پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۴۱

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اعلام کرد؛

انتقال سفارت آمریکا به بیـت المقدس اقدامی خبیث علیه آزادی قدس است

انتقال سفارت آمریکا به بیـت المقدس اقدامی خبیث علیه آزادی قدس است

بیرجند-شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که انتقال سفارت آمریکا به بیـت المقدس اقدام خبـاثت آمیـز علیه صلح و آزادی قدس شریف است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، این شورا بیانیه ای محکومیتی شدید نسبت به کشتار بی رحمانه فلسطینیان مظلوم به دست غاصبان صهیونیست صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است.

انتقال سفارت ایالات متحده آمریکا به قدس شریف و به رسمیت شناختن این شهر مقدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی، جلاد و کودک‌کش صهیونیستی که در هفتادمین سالروز تشکیل غده سرطانی اسرائیل در قلب جهان اسلام صورت پذیرفت «روز نکبت» دیگری را در تاریخ معاصر بشریت رقم زد.

بی‌تردید اقدام شرورانه و شیطانی ترامپ، عالم انسانیت به ویژه امت رسول الله و جهان اسلام و دنیای به اصطلاح عرب را در برابر یک آزمون بزرگ تاریخی دیگری قرار داد.

امروز ملت مظلوم و مسلمان فلسطین که همزمان با این مصیبت، تحت تهاجم وحشیانه و قرون وسطایی دژخیمان رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند و طی هفته‌های گذشته هزاران تن از شرکت‌کنندگان در راهپیمایی «بازگشت» در غزه به خاک و خون کشیده‌اند، چشمان خود را به واکنش‌های ملت‌ها و دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی دوخته‌اند.

در این رهگذر رژیم صهیونیستی و حامیان عربی و غربی آن بدانند انتقال و استقرار سفارت آمریکا به بیت‌المقدس یک خطای بزرگ راهبردی بوده و در کنار دیگر شکست‌های خفت‌بار آنان که طی سال‌های گذشته در جبهه مقاومت اسلامی به ویژه در سوریه، عراق و به تازگی در صحنه انتخابات لبنان متحمل شده‌اند، فایده‌ای نداشته و ماشین جنگی اسرائیل و شبکه‌های تروریستی مورد حمایت آنان را هدف خشم انقلابی ملت‌های منطقه قرار داده و زمین‌گیر خواهد ساخت.

صهیونیست‌های اشغالگر و جنایت‌پیشه، بیش از هر زمان دیگر در هفتاد سال گذشته دریافته‌اند سیاست «مشت آهنین» مدت‌ها است مقهور اراده خلل‌ناپذیر جبهه مقاومت به ویژه انتفاضه مردم فلسطین شده و فاقد هرگونه کارآیی است و به فضل الهی در آینده‌ای نزدیک از صحنه واقعیت محو خواهد شد.

ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن تقبیح اقدام کاخ سفید در انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس و محکومیت شدید جنایت این روز توسط رژیم تروریست پرور صهیونیستی در به شهادت رساندن و به خاک و خون کشیدن جمع کثیری و زخمی کردن بیش از دو هزار و ۷۰۰ تن از فلسطینی‌های نوار غزه، این جنایت خبیثانه را از روی ترس و درماندگی و استیصال رژیم غاصب صهیونیستی از محور مقاومت و شکست در طرح های اخیر خود و تاکتیکی برای فرار رو به جلو و از فشار افکار عمومی هوشیار و وجدان های آگاه و بیدار جهانی دانسته و و آن را نمایشی مضحک و بی خاصیت و اقدامی شرورانه قلمداد کرد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از سازمان‌های منطقه‌ای و جهانی مدعی حقوق بشر و تمام ملت های آزاده و حقیقت طلب می‌خواهد تا در برابر این اقدام شرورانه، موضع قاطعانه گرفته و ایستادگی کنند و فریاد اعتراض خود را به گوش آنان برسانند.

دولت مستکبر و شیطان صفت آمریکا و ترامپ جنایتکار نیز به خوبی این پیام مردم مظلوم فلسطین را دریافت داشته و به زودی تصویر زوال و نابودی صهیونیست غاصب را خواهند دید که این از وعده های تخلف ناپذیر الهی است.

این شورا نیز از تمام کشورهای آزاده و مسلمان می خواهد با فلسطینیان مظلوم و قهرمان همگام و هم صدا شده و از انتفاضه پرشکوه آنان که با شجاعت جوانان غیرتمندش در شرایط تاریخ‌ساز و مرحله‌ای سرنوشت‌ساز قرار گرفته است، حمایت جدی به عمل آورده و آنان را در بازگشت به سرزمین مادری و پایان اشغالگری یاری کنند.

کد خبر 4298255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha