به گزارش خبرنگار مهر، پیکر شهید «سید ناصر حسینی» از میدان «امام خمینی (ره) » به سمت حرم جعفر بن موسی کاظم (ع) بر روی دستان مردم شهیدپرور پیشوا به پاس رشادت این شهید مهاجر افغانستانی با نوای لبیک «یا زینب(س)»، «یا رقیه(س)»، «یا رضا(ع)» و «یا عباس(ع)» تشییع شد.
مراسم تشییع این شهید در آخرین روز از ماه شعبان انجام گرفت و پس از طواف در حرم جعفر بن موسی کاظم (ع) و اقامه نماز میت در گلزار شهدای امامزاده جعفر بن موسی کاظم (ع) به خاک سپرده شد.
این شهید والا مقام که از فرماندهان گردان تخریب لشکر فاطمیون بود، سی و یکمین شهید مدافع حرم شهرستان پیشوا است.
شهید حسینی دارای سابقه حضور در ۸ سال دفاع مقدس را نیز داشت و ۵ سال نیز در دفاع از حرم حضرت زینب(س) به مبارزه با تکفیری ها پرداخته بود و سرانجام هفته پیش در اطراف شهر «تدمر» سوریه به فیض رفیع شهادت نائل آمد.
نظر شما