پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۰:۴۲

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی:

نیمی از شهروندان افغان در ایران از نعمت سواد بهره مند شده اند

نیمی از شهروندان افغان در ایران از نعمت سواد بهره مند شده اند

یزد - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: نیمی از شهروندان افغان مقیم ایران با برنامه ریزی این سازمان و پیگیری‌های مستمر در استان‌ها از نعمت خواندن و نوشتن برخوردار شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقرزاده در آیین آغاز به کار طرح آموزش سوادآموزی کودکان بازمانده از تحصیل افغانستانی در یزد اظهارداشت: تاکنون نیمی از شهروندان افغان مقیم ایران با برنامه ریزی این سازمان و پیگیری‌های مستمر در استان‌ها از نعمت خواندن و نوشتن برخوردار شدند و روند سوادآموزی مهاجران افغان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه آمار سواد افغان‌ها در سال ورود به ایران شش درصد بود و بر اساس نتایج سرشماری سال۱۳۹۵، این عدد به ۶۰درصد افزایش یافت افزود: فرصت آموزش رایگان و برابر برای افغان‌ها در ایران فراهم شده است.

باقرزاده با اشاره به حضور سه میلیون مهاجر افغان در ایران اضافه کرد: در کشور ما مطابق بخش نامه و دستورالعمل‌های آموزشی سالانه افزون بر ۲۵هزار نفر از مهاجران در طرح سواد آموزی شرکت می‌کنند.

وی با اشاره به بودجه که برای سوادآموزی افغان‌ها در نظر گرفته شد، بیان کرد: هم اکنون اجرای طرح سوادآموزی کودکان بازمانده از تحصیل در قالب تفاهم نامه با مشارکت سازمان مردم نهاد امداد بین‌المللی اجرا می‌شود.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور بیان کرد: بر اساس این تفاهم نامه، هزار و ۹۰۰ نفر از کودکان و نوجوانان بی‌سواد سنین ۱۹-۱۰ساله اتباع خارجی در استان‌های تهران، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و یزد زیر پوشش برنامه‌های سواد آموزی پایه و دوره انتقال قرار می‌گیرند.

استان یزد بر پایه سرشماری آبان سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۱۳۸هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵درصد در ۲۱شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها و مناطق عشایری زندگی می‌کنند.

کد خبر 4299018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha