پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۱۹

کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی بهار خبرداد:

برگزاری ۵۰ گفتمان دینی در مساجد شهرستان بهار

برگزاری ۵۰ گفتمان دینی در مساجد شهرستان بهار

بهار - کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان بهار از برگزاری ۵۰ گفتمان دینی در مساجد این شهرستان خبر داد.

محمد شهابی در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری ۵۰گفتمان دینی در مساجد این شهرستان طی ماه رمضان خبر داد.

وی افزود: گفتمان های دینی با موضوعات نماز، روزه و نقش سازنده آن، آسیب های اجتماعی مثل مواد مخدر، طلاق، تحکیم خانواده، مفاسد اخلاقی و نقش مخرب ماهواره‌ها و شبکه های مجازی، حجاب و عفاف، ولایت و رهبری، مهدویت و نقش آن در احیای ارزش‌های دینی و امر به معروف و نهی از منکر برگزار خواهد شد.

شهابی گفت: برنامه های ماه رمضان در دو بخش فرهنگی- تبلیغی و قرآنی انجام می‌شود که در بخش فرهنگی - تبلیغی اعزام ۱۳۵ مبلغ و مبلغه به مراکز شهری و روستایی برنامه ریزی شده است.

وی گفت: سخنرانی با موضوع قرآن و اهل بیت(ع) و بیان معارف الهی و پرداختن به آسیب های اجتماعی، اخلاقی، اعتقادی، پاسخ به شبهات دینی، برگزاری جلسات برای جوانان و نوجوانان نیز در بخش فرهنگی - تبلیغی مدنظر است.

شهابی افزود: در بخش قرآنی برگزاری محافل انس با قرآن کریم در شهرها و روستاها و کلاس هایی در زمینه های روخوانی، روانخوانی، تفسیر، مفاهیم و نیز برگزاری جلسات جزءخوانی قرآن کریم به صورت روزانه با دعوت از قاریان قرآن کریم به صورت مردمی در مساجد و حسینیه ها و هیئات مذهبی برنامه ریزی شده است.

کد خبر 4299670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha