پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۵

مسئول شبکه فراهم آوری پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی زنجان:

خرمدره در اهداء عضو پیشتاز است

خرمدره در اهداء عضو پیشتاز است

زنجان-مسئول شبکه فراهم آوری پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: خرمدره در استان زنجان در اهداء عضو پیشتاز است و بر اساس شاخص پی‌ام پی استان زنجان در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.

رؤیا قهرمانی در گفتگو با خبرنگار مهر به اهدای عضو در استان زنجان اشاره کرد و افزود: طی سال گذشته ۲۷ بیمار مرگ مغزی بیش از ۱۰۰ ارگان و نسوج این بیماران با رضایت خانواده به بیماران اهدا شد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در استان زنجان اهدای عضو بسیار خوب بوده و فرهنگ‌سازی خوبی در این زمینه در استان انجام‌شده است و روزبه روز این فرهنگ تقویت می‌شود.

مسئول شبکه فراهم آوری پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: خرمدره در استان زنجان در اهدا عضو پیشتاز است  و بر اساس شاخص پی‌ام پی استان زنجان در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.

قهرمانی تأکید کرد: طی سال جاری چهار مورد بیمار مرگ مغزی گزارش‌شده که اعضای ۳ بیمار اهداشده است.

وی افزود: باید تلاش شود فرهنگ اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در جامعه توسعه یابد و خوشبختانه در استان زنجان فرهنگ اهدای عضو به خوبی جاافتاده ولی باید این فرهنگ توسط رسانه‌ها فرهنگ‌سازی شود.

مسئول شبکه فراهم آوری پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: اهدای عضو بیمار مرگ مغزی طبق شرایط و فرآیندهای خاص انجام می‌شود و نبود بیماری‌های مزمن ازجمله سرطان، دیابت و حداکثر سن ۶۵ سال متوفی ازجمله شرایط مهم برای اهدای عضو است. 

وی تصریح کرد: ۳۱ اردیبهشت بانام روز اهدای عضو، اهدای زندگی بود و کارت پیوند عضو یکی دیگر از مسائلی است که باید فرهنگ‌سازی شود.

کد خبر 4302876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha