۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۱۱

عضو هیئت رئیسه شورای شهر:

تهران از شهری برای مردان به شهری برای مردم تبدیل می شود

تهران از شهری برای مردان به شهری برای مردم تبدیل می شود

ساختار تشکیلاتی کمیته های مناسب سازی مناطق ۲۲گانه شهر تهران در سیزدهمین جلسه ستاد مناسب سازی فضاهای شهری مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که با حضور تورج فرهادی قائم مقام معاونت شهرسازی و معماری، سید حمید موسوی مدیرکل معماری و ساختمان، نمایندگان سه معاونت حمل و نقل و ترافیک، اجتماعی و فرهنگی و فنی و عمرانی و نمایندگان شهرداران مناطق ۲۲گانه برگزار شد ، اعضا به بررسی ساختار پیشنهادی کمیته های ۲۲گانه پرداخته و برنامه های این ستاد در سال ۹۷ را مورد بررسی قرار دادند. 

زهرا نژادبهرام ، نایب رییس کمیسیون شهرسازی و معماری در این نشست با اشاره به حساسیت برخی پروژه های مناسب سازی در سطح شهر تهران گفت: اولویت بندی پروژه ها برای مناسب سازی بایستی جزء وظایف مهم مناطق باشد. هر کدام از مناطق بایستی با استفاده از الگوهایی که از ستاد مناسب سازی دریافت می کنند، جایگاه دارای اولویتی را برای پروژه های مدنظر تعریف کنند تا در یک بازه زمانی مشخص، روند مناسب سازی در سطح معابر ، برنامه ها و اولویت های ویژه شهروندان خاص اجرایی شود. 

وی افزود: موضوع دوم ، بحث نظارت در اجرای پروژه ها است که به نظر می رسد در صورت عقد تفاهم نامه با نهادهای ناظر نظیر نظام مهندسی، این موضوع قابلیت اجرایی دقیق و مدون خواهد داشت. در نهایت هم به موضوع مهم ارزیابی می رسیم که بایستی با استفاده از ظرفیت های موجود در معاونت شهرسازی و فنی و عمرانی حین و پس از اجرای پروژه ها مدنظر قرار بگیرد.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تغییر رویکرد شهرداری در زمینه شهرسازی با نگاهی به همه اقشار جامعه گفت: هدف گذاری مدیریت شهری ، تغییر تصویر تهران از شهری صرفاً برای مردان به شهری برای همه مردم اعم از مردان و زنان و سالمندان و معلولین و کودکان است. به همین منظور ستاد مناسب سازی کار مهم و البته دشواری برای تغییر ساختار دارد.

قائم مقام معاونت شهرسازی و معماری نیز در بخضی از این نشست با اشاره به لزوم مشارکت مردمی در بحث مناسب سازی ، تاکید کرد: یکی از اولویت های اصلی ما ، ایجاد فضایی برای مشارکت هر چه بیشتر شهروندان است. بر این اساس باید از ظرفیت هایی استفاده کنیم که نظارت بر اجرای فعالیت های مناسب سازی پروژه ها از سوی مردم و ذینفعان صورت گیرد. این کار پیچیده و زمان بر اما لازم و مهم است.

ستاد مناسب سازی فضاهای شهری با هدف کلی اجرایی نمودن مفاد قانون جامع حمایت از حقوق معلولین مجلس شورای اسلامی و ضوابط ملاک عمل شورای عالی معماری و شهرسازی برای افراد معلول و آیین نامه اجرایی ماده ۱۹۳ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در شهرداری تهران از سال ۱۳۸۵ تشکیل شده است.

کد خبر 4303529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha