پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۳۶

مدیر جهاد کشاورزی اردبیل:

۱۷۲ دامداری با ظرفیت تولید ۶ هزارتن گوشت قرمز در اردبیل فعال است

۱۷۲ دامداری با ظرفیت تولید ۶ هزارتن گوشت قرمز در اردبیل فعال است

اردبیل – مدیر جهاد کشاورزی اردبیل از فعالیت ۱۷۲ واحد دامداری صنعتی و روستایی با ظرفیت تولید سالانه شش هزار تن گوشت قرمز در مرکز این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز آقازاده عصر سه شنبه در بازدید از واحدهای دامداری صنعتی در اردبیل افزود: از این تعداد ۵۰ واحد دامداری صنعتی است که با ظرفیت ۱۰ هزار راس دام فعال می باشد.

وی با اشاره به اشتغالزایی ۱۱۰ نفر در این واحدها متذکر شد: ۱۲۲ واحد نیز به صورت دامداری کوچک روستایی با پروانه بهره برداری و با ظرفیت سه هزار و ۵۴۴ راس در این شهرستان فعال است.

مدیر جهاد کشاورزی اردبیل با بیان اینکه این واحدها طی سال گذشته نزدیک به شش هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف کرده اند، ادامه داد: این میزان تولید ۱۷ درصد تولید استان را شامل می شود.

وی با اشاره به رتبه دوم اردبیل در تولید گوشت قرمز استان تاکید کرد که اردبیل با دارا بودن بیش از ۵۶۸ هزار واحد دامی شامل گاواصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطب های مهم دامداری است.

آقازاده تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی این سازمان برشمرد و متذکر شد: تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی از مهم ترین دغدغه های عمومی است.

کد خبر 4303810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha