پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ خرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۳۲

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس :

ورود شرکت‌ های بزرگ اقتصادی اروپا به ایران غیرممکن است

ورود شرکت‌ های بزرگ اقتصادی اروپا به ایران غیرممکن است

تبریز- نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ورود شرکت‌ های بزرگ اقتصادی اروپا به ایران غیرممکن است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد علیرضا بیگی ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ورود شرکت های اروپایی به ایران برای مراودات اقتصادی اظهار داشت: ورود شرکت ‌های بزرگ اروپایی به ایران به جهت حجم تبادلاتی که با آمریکا دارند، مقدور نیست.

وی با اشاره به اینکه شرکت ‌های کوچک و متوسط نیازمند فراهم آوردن فضای حقوقی و سیاسی از جانب اتحادیه اروپا هستند، گفت: البته گفتنی است که این امر نیز با اما و اگرهایی روبه رو است. نباید فراموش کرد که اروپا هرگز حجم ۴۵۰ میلیارد دلاری مراودات مالی خود با آمریکا را با ۱۵ میلیارد دلار مبادلات مالی با ایران تغییر نمی ‌دهد.

بیگی با تاکید بر اینکه اکنون اتحادیه اروپا اعلام می ‌کند که این شرکت‌ ها را نمی‌توان مجاب کرد، گفت: آنها می گویند باید سود و منفعت برای آن‌ها تعریف کرد ولی حجم مبادلات شرکت های اروپایی با آمریکا خیلی بالا است و آنها آمریکا را رها نمی کنند.

وی به عدم پایبندی آمریکا به معاهدات بین المللی و خروج آمریکا از برجام اشاره کرد و ادامه داد: همه اینها نشان داد که نمی توان به آمریکا اعتماد کرد و آنها دشمن قسم خورده مردم بزرگ جمهوری اسلامی ایران هستند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس  با اشاره به اینکه آمریکایی ها در منطقه ما بارها شکست خوردند، گفت: آنها برای تلافی این شسکت ها از برجام خارج شدند.

وی با بیان اینکه قابل هضم نیست که اروپا خودش را در کنار ایران برای بقای برجام نگه دارد، ابراز داشت: این تقابل بین اروپا و آمریکا از لحاظ سیاسی قابل هضم نیست. همچنین باید توجه کرد که روسیه و چین پشت سر ایران هستند و اروپایی ها نمی خواهند خود را در مقابل آمریکا و عربستان قرار دهند.

کد خبر 4303883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha