فائزه ذبیحی گرافیست جوانی که دو پوسترش به نمایشگاه مسابقه «پایان یک داعش» راه یافته است درباره شرکت در این مسابقه به خبرنگار مهر گفت: معمولا فراخوان های ماه را پیگیری می کنم و وقتی فراخوان مسابقه «پایان یک داعش» را دیدم چون می دانستم موضوعی تاثیرگذار است و خیلی جای کار دارد، تصمیم گرفتم در این مسابقه شرکت کنم.
وی در توضیح آثار راه یافته اش به نمایشگاه بیان کرد: اولین پوسترم خمپاره ای است که به شکل مشت درآمده است و این مشت به معنای مردم و افرادی است که در حال مبارزه و مقابله با داعش هستند. دومین پوسترم نیز ۲ اثر گلوله روی دیوار است که به شکل نُت موسیقی درآمده است و پیام و شعار این پوستر این است که جنگ را تبدیل به موسیقی زندگی کنیم.
ذبیحی در پاسخ به اینکه آیا برپایی چنین مسابقات هنری در ابعاد جهانی تاثیرگذار خواهد بود، گفت: هنر ابزار مناسبی برای مقابله با تروریسم و جنگ است و برپایی مسابقات و نمایشگاه هایی نظیر «پایان یک داعش» باعث می شود به تدریج دیدگاه جامعه جهانی نسبت تروریسم روشنتر شود و مسلماً بر دیدگاه های سیاسی نیز تاثیرگذار خواهد بود.
نمایشگاه آثار مسابقه «پایان یک داعش» در گالری های عالی و خانه عکاسان حوزه هنری برپاست و مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان این مسابقه ۱۲ خرداد ماه برگزار می شود.
این مسابقه به همت مرکز تجسمی حوزه هنری و گروه هنرهای تجسمی روایت فتح برگزار شده است. مسابقه بینالمللی «پایان یک داعش» تا اسفند سال ۹۶ در جریان بود و طی آن تعداد ۲۱۲۰ اثر از ۸۷۰ شرکت کننده از ۶۴ کشور جهان به دبیرخانه این مسابقه رسید و آثار برگزیده توسط هیاتی متشکل از داوران ایرانی و خارجی انتخاب شدند و در حال حاضر نمایشگاه این آثار برپاست.
نظر شما