پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

رفع اختلافات گذشته در دیدار مالکی با هیأت حزب دموکرات کردستان

رفع اختلافات گذشته در دیدار مالکی با هیأت حزب دموکرات کردستان

مدیر دفتر نوری المالکی گفت در جریان دیدار رئیس ائتلاف دولت قانون با هیأت حزب دموکرات کردستان، اختلافات گذشته حل و فصل و تفاهمات جدیدی ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الاخباریه، «هشام الرکابی» مدیر دفتر «نوری المالکی» رئیس ائتلاف دولت قانون امروز چهارشنبه اعلام کرد که دور جدیدی از گفتگوها طی دو روز آتی با گروه های کُرد آغاز خواهد شد.

وی تأکید کرد که این دیدارها بعد از دیدار اخیر نوری مالکی با هیأت وابسته به حزب دموکرات کردستان عراق که اخیرا به بغداد سفر کرده بودند صورت خواهد گرفت.

هشام الرکابی تأکید کرد که در دیدار مالکی با هیأت حزب دموکرات کردستان در بغداد بسیاری از مشکلات گذشته میان دو طرف حل و فصل شده و تفاهم های جدیدی در خصوص ایجاد ائتلاف بزرگ در پارلمان انجام شده است.

هیأتی از حزب دموکرات کردستان روز گذشته وارد بغداد شده است. این هیأت تلاش می کند تا در جریان مذاکرات با ائتلاف های بزرگ در پارلمان حزب خود را در تشکیل دولت جدید عراق شریک کند.

کد خبر 4304461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha