خبرگزاری مهر، گروه استان ها- حجت الاسلام صفی یاری*: سوم خرداد یادآور افتخار آفرینی و رشادت ملتی است که در اوج محاصره دشمن و هجوم همه جانبه استکبار جهانی به ایران اسلامی خم به ابرو نیاورد و با ایمان به خدا ، اطاعت از امام و انسجام و همدلی، برخورداری از عنصر معنویت توطئه های دشمنان و بدخواهان را نقش بر آب کرده و اراده پولادین خود را در تحقق بنیادین استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به رخ جهانیان کشید.
عشق به ولایت و اطاعت محض از ولی فقیه رمز مهم و کلیدی حماسه سازی های دفاع مقدس بخصوص آزادی خرمشهر قهرمان بود امام (ره) محبوب القلوب رزمندگان اسلام بود و لبیک به فرمان امام به عنوان عبادتی مقبول تلقی شده و تخطی از فرمان رهبری بزرگترین خطا شمرده میشد.
بی تردید یکی از عوامل سقوط خرمشهر، غفلت ، خیانت ، ترس و کم کاری بخشی از نیرو ها و عناصر خودی بود ، کسانی که صرفا با محاسبات مادی به صحنه جنگی مینگریستند در دیگر طرف کشوری بحران زده ، درگیر با عناصر ضد انقلاب داخلی ، در محاصره نظامی و اقتصادی و آن سوی دیگر همه ابر قدرتهای مستکبر و زور گو و کشور های حامی صدام و بر اساس آن نگاه امکان پیروزی و مقاومت وجود نداشت .
تفکری مبتنی برسازش ، تعامل با جهان و تمکین به کد خدا هر چند به بهای از دست رفتن عزت ، عظمت ، هویت و سرزمین باشد.
آزادسازی خرمشهر بزرگترین پیامش این بود که چالش با دشمن هزینه هایی دارد اما قطعا هزینه سازش با دشمن خسارت به دنبال دارد و دستاورد آن چیزی جز از دست رفتن عزت و عظمت و هویت وحتی سرزمین نیست .
امروز 35 سال از آزادسازی خرمشهر گذشته است. مقام معظم رهبری فرمودند خرمشهر ها در پیش است. اگر آن روز دشمن فقط در جبهه نظامی حضور داشت امروز در جبهه های مختلف به مقابله با نظام اسلامی برخاسته است.
جبهه اقتصادی ، جبهه اجتماعی، جبهه فرهنگی، جبه علمی، جبهه سیاسی، جبهه بین المللی با تجربه ای که از خرمشهر داریم این درس مهم و پیام اساسی سلام را می گیریم که همانطور حضرت امام و مقام معظم رهبری بارها فرموده اند عقب نشینی ، انفعال و ترس، تکیه بر قدرت های زورگو جز خسارت محض برای ما نخواهد داشت.
اگر بخواهیم از خرمشهر های فرهنگی، اقتصادی اجتماعی ، سیاسی الهی و ... سربلند بیرون آییم راهی جز ایمان ، مقاومت، استقامت، تبعیت محض از ولایت و رهبری تکیه بر جوانان مومن و انقلابی نداریم و در شرایط کنونی که یکبار دیگر آمریکا و اروپا در صف واحد در مقابل ایران اسلامی قرار گرفته اند با توکل به خدا، اعتماد به وعده های الهی و اطاعت از رهبری، بر این توطئه نیز فائق خواهیم آمد.
دشمن، دیروز با ایرانی با دستان خالی مواجه بود و شکست خورد و امروز با ایرانی مقتدر، قدرتمند، قوی و یکپارچه صاحب نفوذ و برخوردار از عمق استراتژیک در جای جای دنیا مواجه است و در صورت هرگونه شرارت طعم تلخ شکست مفتضحانه را خواهد چشید.
نظر شما