پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

اتفاق نظر «حکیم» و «نجیفی» برای تشکیل دولت اکثریت ملی

اتفاق نظر «حکیم» و «نجیفی» برای تشکیل دولت اکثریت ملی

معاون رئیس جمهوری عراق با حضور در دفتر جریان حکمت ملی با «سید عمار حکیم» رئیس ائتلاف ملی شیعیان عراق و رئیس جریان حکمت ملی این کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر اطلاع رسانی حکمت ملی، «اسامه نجیفی» معاون رئیس جمهوری عراق با رئیس جریان حکمت ملی دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، این دیدار در راستای ارتباط احزاب سیاسی، برای ایجاد هم پیمانی‌ها و بسترسازی برای تشکیل دولت اکثریت ملی انجام شد.

دو طرف، پرونده ائتلاف‌های مدنظر برای تشکیل دولت آینده بر اساس زمانبندی قانونی را مورد بررسی قرار دادند و درباره ضرورت تشکیل دولت اکثریت ملی اتفاق نظر داشتند.

حکیم در این دیدار با بیان این نکته که دولت آینده باید دولت خدمت‌رسانی، عمران و آبادانی باشد، تأکید کرد: این دولت نباید برای کشور بحران بیافریند. 

وی با اشاره به لزوم پایبندی دولت به قوانین و عدم تخطی از آن، تأکید کرد: تصمیم‌گیری‌های ملی باید بر اساس منافع مردم عراق باشد.

کد خبر 4305611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha