پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ خرداد ۱۳۹۷، ۱:۰۰

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان خبرداد:

مفقود شدن خودرو پژو و سرنشینان بر اثر سیل در زنجان

مفقود شدن خودرو پژو و سرنشینان بر اثر سیل در زنجان

زنجان-مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان از مفقود شدن سرنشینان یک دستگاه خودرو پژو بر اثر سیل بامداد امروز در روستای اندآباد شهرستان زنجان خبر داد.

صفی الله کرامتی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بارش‌های چند روز اخیر باران در نقاط مختلف استان زنجان، افزود: در نتیجه بارش شدید باران و جاری شدن سیل در اندآباد یک خودروی پژو به همراه چند نفر سرنشین مفقود شده است.

وی با بیان اینکه امدادگران جمعیت هلال احمر استان زنجان در حال جستجو برای یافتن خودرو و سرنشینان آن هستند، ادامه داد:  بارش شدید باران و تگرگ خسارت‌های سنگینی به واحدهای مسکونی روستایی، زمین های کشاورزی، باغات و شبکه آب‌رسانی روستاهای استان  زنجان وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان با اشاره به تداوم بارش باران در نقاط مختلف استان زنجان، افزود: در پی بارش‌های اخیر و با جاری شدن سیل در برخی مناطق استان، به دستور استاندار زنجان، تمامی مدیران امدادی استان و فرمانداران شهرستان‌های استان زنجان در حال آماده باش قرار گرفتند.

کرامتی  ادامه داد: به دلیل بارش‌های سنگین روز گذشته و امروز و در پی جاری شدن سیل در برخی از شهرهای استان که خسارت‌هایی را به دنبال داشته است، تمامی نیروهای امدادی در حال آماده‌باش قرار گرفتند.

کد خبر 4306851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha