پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۱۰

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه زنجان:

فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن فرهنگ زکات در استان زنجان ضروری است

فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن فرهنگ زکات در استان زنجان ضروری است

زنجان- نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه زنجان بر فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن فرهنگ زکات در استان زنجان تأکید کرد و گفت: توجه به این امر مهم در جامعه ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی خاتمی صبح دوشنبه در جلسه شورای زکات در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، بر لزوم توجه به فریضه زکات در جامعه  تأکید کرد و افزود: توجه به این امر مهم در جامعه ضروری است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان گفت: پرداخت زکات یک فریضه دینی است که بسیاری از افراد متدین از گذشته بر آن اهتمام داشته‌اند  و باید امروز هم این فریضه مهم در جامعه تقویت شود.

 خاتمی ابراز کرد: بخشی از زکات در بخش‌های عمرانی روستاها هزینه می‌شود وبخشی از زکات مردم، برای اجرای پروژه‌های عمرانی و فقرزدایی بر اساس مباحت علمی تشخیص پرداخت‌شده است.

وی افزود: استان زنجان ظرفیت‌های زیادی برای پرداخت زکات دارد و ارزیابی صحیح سازمان‌های استانی در امور زکات باید موردتوجه قرار گیرد.

خاتمی به اهمیت زکات در جامعه اشاره کرد و گفت: در این میان علما و مبلغین در روستاها می‌توانند در تشویق روستاییان به پرداخت زکات بسیار موثرباشند.

کد خبر 4307827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha