پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ خرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۲۳

همایش بزرگ استانی پانا در آذربایجان شرقی برگزار می شود

همایش بزرگ استانی پانا در آذربایجان شرقی برگزار می شود

تبریز- رئیس سازمان دانش آموزی آذربایجان شرقی از برگزاری همایش بزرگ استانی پانا در شهریور ماه امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دانش‌آموزی آذربایجان شرقی، صمد علیزاده با بیان این مطلب اظهار داشت: پانا، تنها خبرگزاری دانش آموزی جهان، ۱۵ سال است که در عرصه آموزش دانش آموزان خبرنگار و تولید انواع مطالب رسانه ای زیر نظر آموزش و پرورش و در بدنه سازمان دانش آموزی کشور فعالیت می کند.

وی افزود: به رغم اینکه بسیاری از فعالان رسانه ای و افراد موفق و چهره های شاخص رسانه، پرورش و آموزش های خود را مدیون پانا می دانند، اما هنوز آن طور که باید، پانا برای اهالی رسانه، مسئولان و حتی دانش آموزان و عوامل آموزش و پرورش معرفی نشده است.

مدیر سازمان دانش آموزی آذربایجان شرقی ادامه داد: لذا هدف اصلی این همایش معرفی پانا به جامعه رسانه ای، مسئولان و عموم مردم است اما برگزاری چنین همایشی برخی اهداف جنبی را نیز به دنبال دارد؛ چاپ و نشر کتابی در حوزه رسانه به دست خود دانش آموزان، تجلیل از پانایی های موفق سال های دور، تجلیل از دانش آموز- خبرنگاران کنونی و گردهم آوری چند نسل از خبرنگاران و عکاسان پانا در یک مکان و یک زمان از جمله اهداف جنبی همایش بزرگ پانا می باشند.

علیزاده گفت: یکی از چهره شاخص حوزه رسانه و عکاسی برای تدریس و انتقال تجربیات و آموخته ها به خبرنگاران پانا در قالب کارگاه آموزشی در حاشیه این همایش دعوت خواهد شد.

کد خبر 4308503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha