به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر اطلاع رسانی حکمت ملی، برنو اوپیر سفیر فرانسه در بغداد، با حضور در دفتر جریان حکمت ملی، با سید عمار حکیم رئیس ائتلاف ملی شیعیان عراق و رئیس جریان حکمت ملی این کشور دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار روابط دو جانبه میان عراق و فرانسه و راه های تقویت آن مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و دو طرف درباره تشکیل دولت آینده عراق به تبادل نظر و رایزنی پرداختند.
سید عمار حکیم با تأکید بر نقش اروپا و همچنین فرانسه در کاهش شدت درگیری ها، همگان را به آرامش، و حل و فصل مشکلات خاورمیانه از طریق گفتگوهای سازنده فراخواند.
وی با تأکید بر اهمیت تشکیل دولت اکثریت ملی تصریح کرد: چنین دولتی باید بتواند به دور از ایجاد بحران، به ملت عراق خدمت کند. این دولت راوبط حسنه ای را با کشورهای منطقه و جهان بر اساس منافع مشترک ایجاد خواهد کرد.
نظر شما