به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس این تصمیمات در هر یک از 20 شهرستان استان خوزستان دو سالن ورزشی ویژه دختران و پسران ساخته خواهد شد تا بدین طریق فرصت پرداختن به ورزش در جهت شناسایی استعدادها و سالم سازی جسم و روح در اختیار جوانان خوزستانی قرار گیرد.از سوی دیگر در بندر امام خمینی (ره) و هفتگل نیز هر یک دو سالن ورزشی توسط سازمان تربیت بدنی ، وزارت نفت و استانداری ساخته خواهد شد .
همچنین و بر اساس تصمیمات استانی هیات دولت سازمان تربیت بدنی اعتبار مورد نیاز تکمیل پروژه استادیوم 50 هزار نفری اهواز را پیش بینی خواهد کرد به نحوی که این استادیوم تا پایان سال 86 به بهره برداری برسد. اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات متمرکز سازمان تربیت بدنی برای تکمیل سالن چهار هزار نفری اهواز و انجام مطالعات طرح نوسازی استادیوم ورزشی 5 مهر آبادان ظرف مدت چهار ماه از دیگر مصوبات بیست و چهارمین سفر استانی هیات دولت به استان خوزستان بود.
اختصاص اعتبار مورد نیاز تملک زمین مجموعه ورزشی حجاب اهواز از محل بند (ط)تبصره 14 قانون بودجه سال 85 و اختصاص مبلغ 40 میلیارد ریال به منظور تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی استان توسط سازمان تربیت بدنی در سال 86 و ساخت 50 سالن ورزشی کوچک چند منظوره در بخش ها و شهرهای پر جمعیت از سوی سازمان تربیت بدنی واستانداری خوزستان ،از دیگر مصوبات استانی سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان خوزستان به حساب می آید.
نظر شما