پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۰۱

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان:

۲۷درصد واحدهای تولیدی استان سمنان غیر فعال هستند

۲۷درصد واحدهای تولیدی استان سمنان غیر فعال هستند

دامغان - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: ۲۷ تا ۳۰ درصد واحدهای تولیدی استان راکد و غیرفعال هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی شامگاه سه شنبه در جلسه کمیسیون کارگری دامغان که با حضور فرماندار در محل اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان برگزار شد، با اظهار اینکه طی آخرین گزارش ، بین ۲۷ تا ۳۰ درصد واحدهای تولیدی استان راکد و غیرفعال هستند، افزود: ۷۰ درصد این تعداد قابلیت برگشت به چرخه تولید را دارند.

وی تصریح کرد: راندمان تولید در سطح واحدهای تولیدی استان بین ۳۷ تا ۴۰ درصد است و ۶۰ درصد ظرفیت تولید در استان را میتوانیم افزایش دهیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی شهرستان دامغان اظهار داشت: اولین و مهمترین بحث در شهرستان موضوع تولید و اشتغال است که باید با برنامه ریزی و اخذ تدابیر لازم راندمان تولید و اشتعالزایی در سطح شهرستان را افزایش دهیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، مهمترین نیاز دامغان را در بخش صنایع معدنی و معادن ذکر و خاطر نشان کرد: با انجام تفاهم نامه های خوبی که با شرکت های معتبر انجام گرفته است کمک‌های شایانی به واحدهای صنعتی و معادن کوچک خواهد شد.

اسودی همچنین با اشاره به پتانسیل های معدنی دامغان گفت: در معادن سطح شهرستان باید بحث فرآوری، امور زیربنایی از قبیل برق  بطور جدی دنبال شود و در مس، منگنز ، آهن و ذغال سنگ که از پتانسیل‌های خوب این منطقه است سرمایه گذاری شود.

کد خبر 4309747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha