به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اعتدادی ملی پوش فوتسال کشورمان صبح روز چهارشنبه با استاندار قزوین دیدار و گفتگو کرد.
عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین در این دیدار گفت: خوشبختانه در ورزش استعدادهای فراوانی داریم که توانسته اند پرچم پرافتخار کشور را در میادین بین المللی به اهتزاز درآورند که باید قدردان آنها باشیم.
وی بیان کرد: در بخش ورزش بانوان هم استعدادهای خوبی داریم و استان قزوین هم توانسته با تربیت ورزشکاران ملی و بین المللی بخوبی در عرصه ورزش جهان بدرخشد که جای افتخار دارد.
استاندار قزوین یادآورشد: بانوان بتدریج ظرفیت های ارزشمند خود را بروز داده اند و خانم اعتدادی یکی از ورزشکاران شاخصی است که توانسته برای کشور افتخار کسب کند که در این راستا ما نیز وظیفه داریم در حد توان از این چهره ها حمایت کنیم.
وی یادآورشد: ورزشکارانی چون خانم اعتدادی از سرمایه های ارزشمند استان و کشور تلقی می شوند که باید از وجودشان برای تقویت تیم های پایه استفاده کنیم.
زاهدی اظهارداشت: از خانم اعتدادی انتظار داریم تا زمانی که در تیم ملی هستند کمک کنند تا در استان بتوانیم یک تیم فوتسال ویژه نوجوانان شکل بگیرد و آینده نگری کنیم.
استاندار قزوین اضافه کرد: باید ورزشکاران شاخص تجربه خود را به دیگران منتقل کنند تا بتوانیم برای آینده نیز ورزشکاران شاخصی در عرصه های مختلف تربیت کنیم.
اعتدادی مشغول به کار می شود
در این دیدار استاندار قزوین برای اشتغال فاطمه اعتدادی قول مساعد داد و از شهردار الوند خواست در این زمینه مساعدت لازم را انجام دهد.
در این دیدار رضا گروسی فرماندار شهرستان البرز، جعفر جوادی شهردار الوند، معصومه مرادیان مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین نیز حضور داشتند.
تیم ملی فوتسال بانوان ایران عنوان قهرمانی جام ملتهای فوتسال آسیارا کسب کرد و فاطمه اعتدادی یکی از چهره های شناخته شده تیم ملی فوتسال بانوان ایران و خانم گل این رقابتهاست.
اعتدادی متولد شهرک علی آباد رودبار در استان گیلان و بزرگ شده و ساکن شهر الوند قزوین است.
نظر شما